Tävla och vinn massor av yoghurt!

Ny chans att vinna varje vecka du skickar in ett tävlingsbidrag. Alla deltagare har dessutom chansen att vinna finalpriset, en lyxig yoghurtglassmaskin.

 • Gör det som känns bra i magen

  Vi vill inspirera människor att följa sin inre kompass och att finnas där för varandra. 

  Läs mer
 • Valio uppmärksammar biologisk mångfald

  För att uppmärksamma vikten av biologisk mångfald placerar Valio ut små röda stugor, bi-bufféer i Malmö Folkets Park (3 - 8 maj) och på Gösta Bohmans plats i Stockholm (10 - 17 maj).

  Läs mer
 • Aktuella tävlingar

  Tävla med oss på Valio! Här hittar du alla aktuella tävlingar.

  Läs mer
 • Odla med Valio

  Nu blir våra mjölkpaket fina och praktiska krukor att odla i. Vi har tagit hjälp av elever från Sveriges främsta designskolor, som formgivit nedre delen av våra mjölkförpackningar. Dessutom tävlar vi ut fina priser varje vecka.

  Läs mer
 • Ett lättare sätt att njuta

  Nyhet! Valio Yoghurt 0% är en ny krämig och smakrik fruktyoghurt med 0% fett och 0% tillsatt socker. Yoghurten är naturligt proteinrik, har lågt kaloriinnehåll och passar utmärkt till såväl frukost som mellanmål. Perfekt till dig som gillar att leva lite lättare.

  Läs mer
 • Produkter

  Valio har ett av marknadens bredaste sortiment av laktosfria produkter som smakar som de ska. Nu har Valio överfört den kunskapen till växtbaserat och vi erbjuder ett växande sortiment av gurt, dryck och alternativ till ost under varumärket Oddlygood. Valio är även känt för sitt goda smör och krämiga yoghurt.

  Till produkterna
 • Recept

  Är det dags för frukost, lunch eller kanske en middag med gäster? Inga problem! Vi har recepten för både vardag och festligare tillfällen. Söker du efter något laktosfritt att bjuda på så har vi massor av laktosfria recept att välja mellan.

  Till recepten
 • Smoothies!

  Smoothies är den matiga drycken som kan varieras i det oändliga - med allt det goda du tycker om! Här delar vi med oss av en mängd varianter av smoothies som vi gillar extra mycket.

  Till smoothierecepten!
 • Karriär

  Vår 100 år långa historia har format oss till det företag vi är idag; ett värderingsstyrt bolag som sätter hållbarhet för kunder, konsumenter, anställda och de mjölkbönder som äger oss i främsta ledet. Genom att bli en del av Valio, delar du också vår vision om att arbeta tillsammans för att göra livet bättre.

  Läs mer
 • Vårt ansvar

  Vårt hållbarhetsengagemang löper som en röd tråd genom vår verksamhet och vi strävar efter att producera en helt koldioxidneutral mjölk 2035.

  Läs mer