Alltid ett gott val

Vi tycker alla så olika kring mat. En del anser att laktosfritt både smakar och känns bättre, medan andra tycker att växtbaserade alternativ har förändrat deras liv. Men frågar du oss så mår vi alla som bäst av att få göra precis som vi själva vill.

Vi på Valio är stolta över att idag kunna erbjuda ett brett sortiment produkter för alla smaker och magar. Allt från våra goda och krämiga havrebaserade produkter, vårt populära smör, ostar och vårt breda laktosfria sortiment med yoghurt och matlagningsprodukter – ja, listan kan göras lång.

Allt för att det ska vara enkelt för dig att göra ett gott val. Vad gillar du?

 

valio start 2 teaser

Oddlygood – vår växande havrefamilj

Vårt havrebaserade sortiment är ett gott val för dig som vill välja växtbaserat.

Ett mjölkfritt alternativ till frukost, mellanmål eller kanske mellan frukost och mellanmål? Valio Oddlygood finns som dryck och krämiga gurtar i flera smaker. 

 Utforska Oddlygood

valio start 3 teaser

Valio Laktosfritt

Valio Laktosfritt både smakar och gör gott. Det är för dig som är laktosintolerant, för dig med känslig mage, för dig som tycker att det känns bättre att äta laktosfritt eller för dig som bara tycker att det smakar gott. Vi vet hur viktigt det är att få välja själv. Därför har vi också utvecklat laktosfria produkter sedan 2002 och har i dag marknadens bredaste sortiment

 Utforska laktosfritt

För mer information om maghälsa

Populära avdelningar