Alltid ett gott val

Valio Oddlygood

Oddlygood Havredryck, Barista och havrebaserade krämiga gurtar är nyttiga, mjölkfria och framför allt goda alternativ till mjölk och yoghurt för dig som väljer växtbaserat. Förutom havrens alla naturliga egenskaper är de dessutom berikade med mineralerna jod och kalcium, vitamin D och vitaminerna B2 och B12. Svårt att inte älska, om du frågar oss!

En havredryck för dig som älskar kaffe.

Sällan har en glutenfri havredryck varit mer efterlängtad än Oddlygood Barista. En svårslagen smakhöjare som gör din kaffe precis så där rund och krämig som du är van att få den serverad. Och det är inte så konstigt. Som namnet antyder är Oddlygood Barista framtagen i nära samarbete med professionella baristor. Kan drickas kall eller varm och vispas till ett lent skum.

Upptäck hela vår växtbaserade familj

Allt du undrat om havredryck

Vad innehåller havredryck?

Oddlygood™ Havredryck innehåller havre (10 %), vatten, rybs- och solrosolja, kalcium, salt, jod, vitaminer (B2, B12 och D-vitamin).


Är havredryck nyttigt?

Förutom havrens egna fördelar är Oddlygood™ Havredryck berikad med vitaminerna B2, B12 och D-vitamin, samt mineralerna kalcium och jod. Den är fri från tillsatt socker och innehåller inga tillsatsämnen.


Är havrebaserade produkter laktosfria?

Både Oddlygood™ Havredryck och våra Oddlygood™ havrebaserade gurtar är totalt mjölkfria, och därmed också laktosfria; proteinet (2 g/100 g) är helt vegetabiliskt.

Är havrebaserade produkter glutenfria?

Havre i sig är naturligt glutenfritt. Eftersom att havren kan komma att blandas med små mängder andra spannmål i kvarnen kan vi inte kalla dem helt glutenfria.


Havre-mellanmål?

Dra det vassaste strået med Oddlygood Protein – vårt helt nya proteinrika havremellanmål. Den behändiga förpackningen gör att den är som gjord för att ätas på språng och passar perfekt för dig med en aktiv livsstil. Allt du behöver göra är att bestämma vilken smak du gillar mest – skogsbär eller exotiska frukter?

Upptäck hela vår växtbaserade familj

Havrebaserade recept för alla tillfällen

För mer information om maghälsa

Populära avdelningar