Arkiv

Sommarlust!

Det får man väl genom att ladda upp med en massa tidningar och magasin? Det är då man kommer till insikt att det ska dofta kafferep och sommarblommor. Att köpa olika magasin och tidningar är lyx tycker jag. Automatiskt kommer begäret, de nya idéerna och energin. Det är kvinnlig passon och det är passion för heminredning. Mat och trädgård. Allt mixat med recept och fantastiska bilder med inspiration till olika dukningar och de bilder som inspirerar till festligheter med människor de är allra bäst. Det är själ och hjärta i reportagen.


Och vinnarna i juni är...

Nu har vi utsett den första vinnaren av vår sommartävling. Det var inte en lätt uppgift, men till slut så var vi alla överens.


Vinnaren i juni i vår tävling är – Bo Persson, Bredaryd. Stort grattis!


Det vinnande bidraget hade motiveringen till varför Valios mjölk är dubbelt god; Valios mjölk är för mig en smakupplevelse och mycket nostalgi, den är helt enkelt så svår att låta bli. Det är en mjölk som alla verkligen kan gilla, inte ens Uggla behöver av mjölken må illa.


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar