Arkiv

Valio Laktosfri® smetana i LCHF-matkasse

Valio Laktosfri® smetana

Äntligen lite snö här i Stockholm! Va härligt tycker jag, nu kan julen börja på riktigt!


Men det är inte bara snö som är efterlängtat, även en LCHF-matkasse är efterlängtad av många. Nu har två tjejer i Stockholm startat just en sådan. Det går även att välja laktosfritt alternativ för denna kasse, vilket vi på Valio välkomnar glatt! Bland annat så kommer vår smetana att finnas med i alla kassar!


Trendsättare av hälsotrender

Det är spännande att vara på plats och uppleva amerikansk matkultur och tolka trender som med lite fördröjning sen når Sverige. Många förknippar USA med övervikt, snabbmat och brist på matkultur. Och visst ser det riktigt risigt ut på många ställen runt om i USA men sen finns det dessa intressanta trendkluster som t ex New York och Kalifornien som sätter mycket av våra hälsotrender och sen rotar sig i Sverige. Därför väljer jag att resa runt i världen regelbundet och besöka dessa trendkluster för att inspireras och rapportera om det allra senaste.


I´m in Heaven

Att gå in i olika mataffärer här på Manhattan är som att sväva på moln för en matfaiblesse som jag. Wholefoods market är min absoluta favorit. Det är här som man på riktigt får uppleva hur det är att njuta av sin foodshopping. Med mat i toppklass. Ofta ekologiskt och upplagt och stylat på snyggt sätt. Vi äter ju som bekant med ögat. Och det har Wholefoods verkligen tagit till sig och erbjuder en matupplevelse innan man ens smakat på maten. Lyxiga Dean & Deluca är också definitivt värt ett besök. Sådan passion och kärlekshyllning till maten.


Vinnare av Valio Laktosfri® mjölkdryck 1 år!

I helgen som var hade vi en tävling i vår monter på Mat för livet mässan i Kista. 
Vi fick in otroligt många bidrag och nu har vi utsett vinnaren som får vår laktosfria mjölkdryck i ett helt år!

Så vi säger ett stort grattis till Linnéa Eimersson från Stuvsta!

Trevlig helg och en mysig 2:a advent till er alla!

 


Kontrasternas stad

Här går pinnsmala fashionistas bredvid enorma jättemänniskor och delar trottoar. Utbudet av mat är enormt! En stad som aldrig sover med mat tillgängligt 24/7. Men det som har hänt de senaste åren är att nu har skräpmaten fått sällskap av riktigt bra hälsosamma alternativ. Sida vid sida av pizza, donuts och french fries finns härliga yoghurtar toppade med granola och färska bär, shakes och fruktsallader. Inget ”rocket science” men himla gott och tillgängligt.


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar