Arkiv

Vinnare av Hälsokryssning!

Grattis till Elisabeth Johnson som får åka på en hälsokryssning 4-6 feb med Hälsokraft! Hoppas att du får en härlig resa med mycket inspiration.
Skicka dina kontaktuppgifter till vår konsumentkontakt så att vi kan skicka ut biljetterna till dig.


Rätt svar var:
1. Hälsokraft
2. Valio OLO
3. Hår
4. Smetana


Nytt år och nya tag med helgtävling!

Ett nytt år har börjat och Januari är snart slut. Vad fort det har gått tycker jag! År 2012 kommer att gå i hälsans tecken och med all jul och nyårsmat man har ätit så tycker i alla fall jag att det låter som ett bra år!


Betydelsen av jod

Hej!


I TV4 Nyhetsmorgon diskuterades igår jod, och att det är viktigt att vi får i oss tillräckligt. Trenden med allt större konsumtion av flingsalt, som många gånger inte har tillsatt jod, kan innebära jodbrist på sikt. Brist som kan leda till struma och försämrad mental utveckling. Dietisten och föreläsaren Anna Ottosson - som dessutom gästbloggar hos oss, något vi är väldigt glada för! - diskuterade detta i morgonstudion.


Valio OLO i ToppHälsa!

Valio OLO har recenserats i ToppHälsa nr 2/2012, med fina resultat! Betyg 4 av 5 blev det.


Ur testet:


"Krämig yoghurt med mjuk smak"

"Mindre än 1 g laktos/100 g vilket gör att de flesta laktosintoleranta kan äta den"


Vi lyssnar på er, så hör gärna av er med synpunkter, åsikter, eller kommentarer kring OLO.


Ha en bra tisdagskväll!


/Annika   


 


Hört på flyget...

Under hela hösten och vintern har vi sponsrat flyget Skyways frukostar ombord med vår yoghurt Valio OLO. Hoppas ni som smakat tycker om den, jag är säker på att ni och era magar fått en god start på dagen! Hursomhelst, en vän berättade att hon under en flygning hört en konversation mellan två medpassagerare på väg till konferens:


Nytt år - nya löften?

Nyårslöften, en symbol för att något nytt ska hända. Människan har alltid kämpat med sina laster och löftet på årets sista natt blir en övergångsrit till det nya, bättre livet. Äta bättre, träna mer, sluta röka... ja, allt det där som man vill ändra på men inte orkat med. Produkter med hälsomervärde har sin absoluta försäljningstopp efter nyår och några månader framåt, och de som tränar regelbundet brukar märka av att gymmen blir överfulla den här tiden på året för att bli glesare framåt april.


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar