Arkiv

Vinnarna i påskäggstävlingen

Hej på er alla,

Hoppas att ni alla har haft en riktigt fin påsk. Nu är vår påsktävling avslutad och vi tackar för alla fina bidrag som kommit in. Tävlingen gick ut på att ni skulle skicka in en bild på ert finaste påskägg och vi har nu tagit fram tre lyckliga vinnare av 4 st Lempiglas från Iittala. Vinnarna, utan innbördes ordning, är:


Påsktävling

Hej på er!

Nu är det  åter dags för tävling. Eftersom det snart är påsk skulle vi vilja att ni fotograferade ert finaste påskägg och skickar det till oss på konsumentkontakt@valio.fi.

De tre finaste äggen vinner 4 st Lempiglas från Iittala värde ca 500 kr.


Kan man mjölka laktosfri mjölk direkt från korna?

Laktosfria kon Eila

Valio berättade i ett pressmeddelande idag, 1 april, att man upptäckt att en speciell typ av kost gör att man kan mjölka laktosfri mjölk direkt från korna.

Är det verkligen sant?

Nej, ännu finns det ingen ko som producerar laktosfri mjölk, men på Valios forskningscenter bedrivs sedan 1916 världsledande forskning inom laktos, maghälsa och djurhälsa. Men vem vet vad som väntar i framtiden?


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar