Arkiv

Vill du arbeta tillsammans med Michael?

Vi fortsätter att expandera vår verksamhet och söker nu förstärkning till vår säljkår här i Stockholm. Är du den vi söker?
Läs vidare på Säljare DVH Stockholm.

Hälsningar
Susanne Seidlitz
Human Resource Manager


Vinnarna i korsordstävlingen

Hej!


Stort tack alla ni som var med i vår korsordstävling som pågick under sommaren. Nu är vinnarna utsedda, och första pris går till Maria Edegran från Uddevalla som vinner en komplett servis från Höganäs keramik och Iittala. Stort grattis till dig Maria!


Marias vinnande motivering till varför Valio är magens bästa vän: "Av laktosfri mjölk mår magen toppen. Det känns bra i hela kroppen. Jag vill dricka den igen och igen, mjölk från Valio - magens bästa vän"


Nyheter snart i butik!

Hej!

Om några veckor finns äntligen våra nya proteinprodukter ute i butik! Det är proteinyoghurtar, proteindrycker och proteinkvarg. Fulla med protein, och med mindre kolhydrater och tillsatt socker än motsvarande produkter på marknaden. Under hösten väntar mycket aktiviteter i samband med lanseringen.

Men redan nu kan du vara med och TÄVLA! Chans finns att vinna presentkort på Stadium värt 1000 kr. 


Valio Laktosfri® byter namn till Valio Eila™ laktosfri

Valio Eila™

Vi lanserar nu ett helt nytt varumärke för vårt laktosfria sortiment, Valio Eila™. Eila står för expertis inom laktosfritt. Nambytet sker under hösten med början i september. Vi kommer successivt att uppdatera våra förpackningar och vår kommunikation med den nya logon, fin va? Samtidigt som Valio Eila™ introduceras i Sverige lanseras även två nya laktosfria yoghurtsmaker.


Kör du bil med läckande bensintank?

När man är intresserad av och kost och hälsa ägnas många timmar åt att surfa omkring och läsa bland de senaste råden och rönen. Det kommer alltid ny forskning och nya infallsvinklar.
Men vissa saker består år efter år.
Till exempel hur man stärker immunförsvaret. Forskarna är tämligen överens om att dessa saker påverkar hur motståndskraftiga vi är:


När magen tar semester

Under semestern äter och dricker vi ofta annorlunda jämfört med resten av året. Vi möter andra länders matkulturer och magen kan protestera. Semestermagen är här. Även resfeber inför en resa kan göra magen upprörd och nervös eftersom vi vet att hjärnan och magen arbetar tätt ihop.
Kvinnor drabbas oftare än män av förstoppning under resa, de ändrade rutinerna och olusten inför att besöka en toalett gör att man hellre håller sig. Oftast är det dock bakterier och parasiter som ställer till det under resan.
För att minimera risken för magproblem, tänk på detta:


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar