Arkiv

Hur många misslyckades med nyårslöftet?

Anna Ottosson

Nu har det snart gått en månad sen vi skålade in nya året.

Januarimånad har varit fullspäckad i media med tips om att gå ner i vikt snabbare än någonsin. Hur har det gått? Var din strategi den rätta?

Många avger löften som sen bryts på löpande band. Vissa hävdar att nyårslöften är till för att brytas. Jag anser att misslyckas kan vara ett steg mot att lyckas. Jag tänker t ex såhär om man vill gå ner i vikt och har satt upp ett mål för sig själv och sen kanske man halkar dit och äter det där som inte är supernyttigt eller som man egentligen inte hade tänkt sätta tänderna i. (Herregud man är inte mer än människa!) Man kan se det som ett misstag och ge upp och gå tillbaka i gamla hjulspår. Eller så kan man lära sig något om sig själv och sitt misstag och hur man kan göra annorlunda nästa gång.


Ny kampanj!

Hej,

Idag lanserar vi en ny TV-kampanj! Valio PROfeel® finns som mättande proteinyoghurt med 100 % extra protein, proteinkvarg som är det perfekta mellanmålet, och proteindryck som är utmärkt efter träning. Kika in kampanjen!

Mvh

Annika


Tävla med en bra magkänsla!


Begreppet mage förekommer i många uttryck som vi använder dagligen. Exempelvis att ha fjärilar i magen, att ha mage att göra något och att något inte känns bra i magen. Att man alltid ska lita på sin magkänsla är ett gott råd.
Men vad är en bra magkänsla för dig? Vad innebär begreppet? Och framförallt går det att illustrera? Kan man fånga en bra magkänsla på bild?
Många frågor blev det. Om du känner att du sitter på svaret så var med i vår tävling!
Ta en bild som utstrålar bra magkänsla och du har chans att vinna en fin Marimekko skål från Iittala.


En av fem tål inte svensk skolmat

Enligt Celiakiförbundet så tål en femtedel av Sveriges elever inte skolmaten. De allra flesta är allergiska mot gluten och laktos. 

”Få skolor har bra alternativ för de barn som inte kan äta all mat, säger Eva Mandelqvist på Svenska Celiakiförbundet.


Just nu: Spotify-tävling på facebook!

God morgon,

just nu har vi en tävling på facebook, där ni kan tävla med era bästa Spotify-träningslistor. Så ladda upp den mest peppande träningslistan du har, får just din lista flest röster vinner du presentkort på Stadium värt 5000 kr! Även andra fina priser ligger i potten. Du hittar tävlingen på Valios facebooksida

Ha en bra start på det nya året!

/Annika


Protein kopplat till viktminskning

Frågor om vikt och hur man kan gå ner några kilo är solklart det ämne jag får mest frågor om i TV-soffan, på föreläsningar och i mötet med människor. Först av allt skulle jag vilja uppmuntra till mindre fokus på vad exakt vågen visar för siffror och gå mer på känsla! Hur Du trivs i din kropp. 

Protein är mättande 
Det finns många smarta råd om hur man kan gå ner i vikt. I detta blogginlägg kommer jag ta upp det omtalade proteinet. Protein anses vara det näringsämne som mättar bäst per kalori. Protein är mättande och därför bra vid viktminskning för det gör dig mätt.


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar