Arkiv

En orubbad tradition med surströmming - Tävling!

Många rynkar på näsan över att en av mina absoluta favoriträtter är surströmming. Det är himmelskt gott och en orubbad tradition för mig. Fram till 1998 var det lag på att surströmmingspremiären skulle ske den tredje torsdagen i augusti. Inte en dag före. Men jag äter den gärna när som helst under året. Till exempel ställde jag till med en surströmmingsskiva på midsommardagen i år.
Alla fantaster har sina egna traditioner kring hur de äter den magiska fisken. Jag äter den i ”stut” som man säger i Jämtland. Mandelpotatis, rödlök, gräddfil och bitar av surströmming sprids ut på ett smörat tunnbröd och rullas ihop. Mmm…. Och det finns bara en dryck som passar. Mjölk! Då är det fulländat och jag svävar som på små moln, medan andra håller för näsan och vill fly långt bort.
Smaken är som baken. Månadens fråga gäller just detta: nämn en rätt som du älskar att äta men som du inte skulle tillaga vid en middagsbjudning, med risk för att dina gäster inte har samma goda smak som du.
Skriv ditt svar i kommentarsfältet nedan senast den 30 september och ni är med och tävlar om fina produkter från Iittala. Den 1 oktober presenterar vi tre lyckliga vinnare.

Hälsningar Åsa


Fredagsmys eller hälsohelg?

Vilken vecka det har varit, riktigt härligt höstväder och kroppen har fått lite extra D-vitamin av solen! Har du redan planerat att mysa i soffan i helgen eller finns det utrymme för lite träning kanske? Mårten Nylèn, kändisarnas PT, har tagit fram ett 10 minuters träningspass som du kan göra var som helst, när som helst! Gå in på Valio PROfeel® och träna med Mårten men glöm inte att fylla på med protein efter träning! Kanske kan vår nya proteindrickyoghurt passa? 

Trevlig helg till er alla,

Anna


Prova gratis yoghurt från Valio

Gratis yoghurt

Vi lanserar äntligen ett helt nytt yoghurtkoncept – Valio Fruktyoghurt™ och vill jättegärna att ni ska få smaka på den! Därför kommer vi varje dag under några dagar att dela ut 300 stycken presentcheckar om dagen. Ni som anmält ert intresse kommer få hemskickat en presentcheck som ni tar med till er butik och hämtar ut en valfri smak av våra senaste nyheter från Valio Fruktyoghurt™. Smakerna ni kan välja mellan är skogsbär, jordgubb, persika/hallon/aprikos eller det tillfälliga besöket mango. Ta med checken till din ICA eller Coop butik och lös ut din yoghurt.


Skördetid

Nu hittar du flera goda recept på vår hemsida och dessa är samlade i en inspirerande meny vi kallar ”Trädgård”. Visst är det är passande nu när vi är mitt i säsong och kan laga mat av allt som vår trädgård har att erbjuda. Många av råvarorna har du kanske redan hemma och resten av ingredienserna hittar du i mejeridisken. Från Valio så klart! Lycka till önskar vi på Valio!


Bjud in dina vänner på middag

Släpp loss kreativiteten! Skicka din personliga middagsinbjudan med Valio och Postify! Bjud in till en godare middag utan laktos! Förvandla dina bästa digitala bilder i datorn, mobilen, på Facebook eller Instagram till personliga inbjudningskort i papper. Du kan också välja bilder ur Valios eget bildgalleri. Valio bjuder på tre vykort inklusive porto.


Proteinrikt mellanmål, Valio PROfeel® drickyoghurt är här!

Vår nya och unika drickyoghurt finns nu äntligen i butik. Den är laddad med extra protein och delvis sötad med stevia. Den är både mättande och laktosfri. Drickyoghurten finns i två goda smaker, vilken blir din favorit till mellanmålet?


Nu är de äntligen här

Låt oss presentera Valios nyaste tillskott – Valio Fruktyoghurt™. Det är ett helt nytt yoghurtsortiment av traditionell fruktyoghurt med välsmakande fruktbitar. De ordinarie smakerna kommer att bestå av skogsbär, jordgubb samt persika/hallon/aprikos. På tillfälligt besök från och med vecka 36 finns den mer exotiska smaken mango. Alla har en fetthalt på 2 procent vilket gör yoghurten krämig och god. Produkten säljs i praktisk tetra om 1000 gram med skruvkork. Valios nya fruktyoghurt passar utmärkt till frukost eller som mellanmål och ni hittar dem till en början på ICA och Coop. 


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar