Arkiv

Tävling: Mer D-vitamin i höstmörkret

Den svenska sommaren var extra härlig i år. Som en bonus innebär många soldagar också mycket av den viktiga vitaminen D. Men nu börjar det bli dags för påfyllning, experterna tror nämligen att kroppen lagrar D-vitamin i max tre månader. Det innebär att augustis strålar snart är slut på lagret. Fler och fler lider av D-vitaminbrist och i de nya nordiska näringsrekommendationerna har nivån höjts för att förbättra folkhälsan. Vi bör alltså, som alltid, tänka på vad vi äter. Bra D-vitamin-källor är fet fisk, berikade mejeriprodukter och ägg. En D-vitaminfrukost skulle kunna bestå av en smörgås med makrill, ett glas mjölk, ett ägg och en stor skål Valio Eila™ fruktyoghurt. Min personliga favorit är rabarber som smakar sommar. Vad har ni för förslag? Det är just det månadens fråga handlar om: vilket är ditt tips på en D-vitaminrik ljusglimt i höstmörkret?

Skriv ditt svar i kommentarsfältet nedan senast den 29 november och du är med och tävlar om fina produkter från Iittala. Den 2 december presenterar vi tre lyckliga vinnare.

Hälsningar Åsa


Tack för alla bidrag till middagsutmaningen i oktober.

Nu har vi utsett vinnaren i månadens middagsutmaning! Nedan publiceras listan över alla vinnare, ett extra grattis till Penny1771 som tog hem 1:a platsen. Vänligen hör av er till oss på konsumentkontakt@valio.fi med era adresser så vi kan skicka vinsterna till er. 

1:a Penny1771
2:a Liizao
3:e Petrawl75
4:e Lansink
5:e Trollet58
6:e 
Elna35
7:e Cajo01
8:e Rosamadde 
9:e Sommar33
10:e _giron_

Grattis från oss på Valio!

Med vänliga hälsningar
Marie


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar