Arkiv

Vinnarna av sommarförbrukning av yoghurt!

Vinnarna i Yoghurt-tävlingen från Familjedagen på Skansen är utsedda! Vi tackar för alla bidrag som kom in under vår soliga söndag på Skansen.

Utslagsfrågan löd: Hur många liter laktosfri yoghurt sålda Valio Sverige under år 2013? Rätt svar är 7 032 000 liter. 


Laktosfri dessert till mamma!

Enkel laktosfri dessert med vanilj kvarg

På söndag är det morsdag och då firar vi alla underbara mammor! Nu kan du enkelt göra en god laktosfri dessert till mamma med vår laktosfria vanilj kvarg
Och om vädret tillåter så kanske det blir en härlig grillkväll tillsammans också? För mer tips och inspiration till en laktosfri grillkväll använd gärna våra nya laktosfria smaksatta créme fraiche.  


Vinnarna av biljetterna till Skansen och Familjedagen är utsedda!

Vinnarna i Skansen-tävlingen är utsedda! Vi tackar för alla bidrag som har kommit in, har varit väldigt rolig att läsa alla motiveringar. Många skratt men också några allvarsamma stunder. Vinnarna som skall få tillbringa söndag på Skansen är:

Erik. Skansendag: Vore fantastiskt att få en dag på Skansen och ha med en picknick bestående av valio. Kanske lägger jag ner detta i en frysbox så Barnen inte får polio. Men klart rent vatten bör ju finnas. Så vårt Skansenbesök lär blir något mitt Barn alltid kommer att minnas. Vi hoppas på mycket sol och glädje. Vi hoppas slippa någon skadeglädje.


Goda bakterier

Goda bakterier

Kan bakterier verkligen vara goda? Bakterier blir man väl sjuk av? Ett kort svar på detta är: jo bakterier kan vara både bra och dåliga.
I måndags blev jag uppringd av Vakna med NRJ då de hade fått in en fråga till NRJ Akademien om just goda bakterier.


Smygpremiär!

Nästa vecka kommer vår nya reklamfilm att börja rulla i TV. Men redan nu kan de se den här! Våra nya goda nyheter som är laktosfri smaksatt kvarg och créme fraiche finns ute i butik redan denna vecka. På vår hemsida hittar du enkla tips och inspiration för produkterna. Har du egna tips tar vi jättegärna emot dem i kommentarsfältet nedan.

Med dessa laktosfria goda nyheter blir sommarens grillfester och picknick lite enklare! Ta del av fler härliga tips


Håll utkik!

Håll utkik efter denna Valio-bil på Kungsgatan (Stockholm) i dag så får du möjlighet att testa våra nyheter! Valio lanserade nu i veckan nya produkter inom laktosfri matlagning. Vad sägs om crème fraiche med smak av citron-dill eller tre peppar? Värm lätt eller ät den kall - perfekt för det enkla sommarköket. Eller kanske våra goda kvargar med vanilj- eller citronsmak? Passar perfekt till färska bär, desserter eller som mellanmål. 


Vinn biljetter till Skansen och Stora Familjedagen 18 maj!

Packa picknick och ta med familjen till en heldag! Dagen bjuder på roliga aktiviteter för både barn och vuxna, med allt från minidisco till skattjakt och ansiktsmålning. Flera av våra mest folkkära och populära artister som Martin Stenmarck, Alcazar, Janet Leon, Awa, Andreas Weise, Micke Syd och Mojje Johansson underhåller från Sollidenscenen. 

Kom förbi Valios tält där vi bjuder på smakprov på en av våra populära yoghurtar!   


Final!

Laktosfri pastasallad med paprikadressing

I helgen är det finalyra! Det är både final i Let´s Dance och i Eurovision Song Contest så det blir till att bänka sig i soffan i helgen. När det dessutom är så tråkigt väder så blir det ännu mer inomhusvistelse. Det är ju både bra och dåligt med att vara inne. Det positiva är att man kan umgås, mysa och äta god mat! Det lite mindre bra är att alla bakterier lättare sprids. Själv har jag fått erfara just detta denna vecka med en tvååring som inte alls mår bra. Men när någon här hemma är sjuk så brukar god mat och gott sällskap vara den bästa medicinen.


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar