Arkiv

Vinn biljetter till årets Mat för livet-mässa!

Mat för livet!
Den 5-6 december arrangerar Celiakiföreningen i Stockholms län, för nittonde gången, Mat för livet – mässan som visar utbudet av produkter för dig som inte tål gluten, laktos, mjölk eller soja. Hälsa på oss i vår monter, kika på vårt laktosfria sortiment och provsmaka några av våra produktnyheter! 


Valio Eila® Laktosfri mjölkdryck smakvinnare i konsumenternas smaktest!

Valio mjölk bäst i test!

Smaktestet utformades för att ta reda på hur konsumenter ser Valio Eila® laktosfri mellanmjölkdryck i förhållande till andra konkurrerande mellanmjölkdrycker. Studien genomfördes av Norstat Sverige och Makery, under v. 39-40/2014. I studien ingick 101 respondenter, i åldrarna 18-66 och könsfördelningen var 52 % kvinnor och 48 % män. De är konsumenter som använder laktosfri mjölkdryck åtminstone en gång i veckan. 6 olika laktosfria mjölkdrycker ingick i testet. 


Små laktosfria kladdkakor

Små laktosfria kladdkakor

Recept

Dessa fantastiskt söta och goda små laktosfria kladdkakor kan du njuta av även om du lider du av laktosintolerans. De passar utmärkt på kalas och andra bjudningar och kommer garanterat gå hem hos stora som små. Servera gärna med en klick laktosfri grädde!

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar