Arkiv

Vinnaren av årsförbrukning av mjölk utsedd!

På Mat för livet på Kistamässan förra helgen hade vi en tävling i vår monter och vinnaren är nu utsedd. Vi fick in otroligt många bidrag. Så kul att så många deltog! Den som hade alla rätt samt kom närmst i utslagsfrågan är Sanna Rytilahti. Stort grattis!


De 10 första får goodie bag!

Ni kommer väl till Mat För Livet som arrangeras på Kistamässan nu i helgen? De 10 första som kommer till vår monter och uppger ”Valio Eila - för en lättare magkänsla" får varsin goodie bag med lite smått och gott. Vi ses till helgen! 

Om du är laktosintolerant och har problem med magen kan laktosfria mejeriprodukter hjälpa dig en bit på vägen. För rätt kost och en sund livsstil är första steget till en lättare magkänsla. 


Vinnarna i Mat för livet-tävlingen.

Vinnarna av entrébiljetterna till Mat för livet är nu utsedda. Vi tackar för alla bidrag vi fått och hoppas att även ni som inte vann entrébiljetter kommer till mässan och hälsar på oss i vår monter! 

Vinnarna är: Louise Olsso, Anna Ekwall, Jenny Albinsson, Leenu Hernejärvi och Emma Skarman. Grattis till er! Ni har blivit kontaktade via mail för kontaktuppgifter och biljetter skickas därefter till er via post! 

Vi ses till helgen! 


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar