Arkiv

Lyxfrukost - hemlagad granola

Lyxfrukost

Recept

När du vill bjuda dig själv på en extra lyxig frukoststund. Den här laktosfria lyxfrukosten består av en cool coffeeshake, hemlagat granolagott och superscones. 

Valio Naturell yoghurt smakvinnare i konsumenternas smaktest!

Naturell och krämig yoghurt

Smaktestet utformades för att ta reda på hur konsumenter i Sverige ser Valio yoghurt Krämig & Mild naturell i för-hållande till andra konkurrerande naturella yoghurtar. Studien genomfördes av Solvero och Research Insight Finland, under v. 28/2014. I studien ingick 102 svenska respondenter, i åldrarna 25-50 och könsfördelningen var 65 % kvinnor och 35 % män. De är konsumenter som använder naturell yoghurt åtminstone en gång i månad. 6 olika naturella yoghurtar ingick i testet. 


Mellis-middag!

I helgen startar årets Melodifestival med första deltävlingen i Göteborg så då blir det att bänka sig i tv-soffan och äta något gott! Vad sägs om wasabimarinerade kycklingben med matvetesallad. Receptet hittar ni här! En trevlig helg önskar vi på Valio!


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar