Återkallelse av Valio Eila® laktosfri cream cheese 200 g

Återkallelse av Valio Eila® laktosfri cream cheese 200 g

Valio Eila® laktosfri cream cheese 200 g kan innehålla spår av kallrökt lax. Återkallelsen gäller partier med bäst före-datum 20.10.2013 – 10.11.2013. 

Berörda produkter:
Valio Eila® laktosfri cream cheese naturell 200 g 
Valio Eila® laktosfri cream cheese vitlök 200 g 

Återkallandet är en försiktighetsåtgärd, eftersom spår av kallrökt lax har kunnat hamna i produkterna och detta inte nämns i ingredienslistan. Produkterna kan orsaka en allergisk reaktion hos personer med fiskallergi. Produkterna är trygga för övriga konsumenter.

Vi beklagar det inträffade.

Konsumenter kan söka ersättning för produkterna hos Valios konsumentkontakt, som också bistår med ytterligare information. Telefon: 020-725515. Mailadress: konsumentkontakt@valio.fi

Kommentarer

Caroline skriver:

Går det inte att få tag på
Går det inte att få tag på Valio Cream Cheese med annat datum, som inte innehåller spår? Alla butiker jag har varit in i har plockat bort alla.

Sofi skriver:

Hej Caroline
Det kan vara så att butikerna bara haft just det datumen. De nya creme cheesen började komma ut i butik i förra veckan. ha en bra dag //Sofi

Madelene skriver:

Undrar också...
Jag undrar också kring att få tag i varianter som inte riskerar att vara kontaminerade. När kommer det att dyka upp ute i butikerna igen? För precis som Caroline skriver finns det inte att få tag i ngn förpackning alls någonstans.

Sofi skriver:

Hej Madelene
Det var bara just datumen 20/10-10/11 som vi var tvungna att återkalla. Alla andra datum är helt ok.Dom började komma ut i butikerna igen i förra veckan. ha en bra dag //Sofi

johanna skriver:

fundering.
Idag när jag va på ica för att köpa creme cheese laktosfri sä fanns. De. Så ja gick till. Kassan.. ska betala.. o ä fär jag veta att den är säljstoppad... varför har dom dä inte plockat bort dom dä för?? De var ju flera dagar sen denna varning kom ut... o vi har bara en ica butik r i byn .. tur att kalaset inte är imorgpn... för dä har jag fätt ldigt ledsen sambo plus gäster.... men men vi får väll åka 6extra mil bara för en creme cheese..

Sofi skriver:

Hej Johanna
Butiken ska bara plocka bort de berörda datumen, alla andra är ok. Hoppas det ordnar sig till kalaset. mvh//Sofi

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar