Baka med Wahlgren och träna med Paolo eller Sjöberg?

Baka med Wahlgren och träna med Paolo eller Sjöberg?

Det känns som att ”alla” kändisar ger ut kokböcker och/eller träningsböcker. Så här inför julhandeln vimlar det i alla fall av dem i bokhandeln. När man har bakat och ätit Pernilla Wahlgrens muffins är det dags att ge Paolo Roberto en kvart om dagen, vilket också är titeln på en av hans böcker. Bland det stora urvalet jag sett så lockar Patrik Sjöbergs ”Träna för livet – 242 tips som har gjort mig stark” allra mest. Kanske är det för att jag lättare kan identifiera mig med honom? Han är inte manisk utan verkar ha en sund men avslappnad attityd till begreppen diet och träning.

När det blir för maniskt och krävande så blir jag av naturen avskräckt och jag tappar lusten redan från start. Hans bok får alltså bli julklappen och hälsopeppen till mig själv. Återkommer med resultatet. Sjöberg verkar också ha ett maniskt sug efter mjölk! Han dricker två liter röd mjölk varje dag. Där har vi en del gemensamt, jag och höjdhopparen, även om jag håller mig till aningen mindre mängder och laktosfritt. Har du någon inspirerande träningsbok att tipsa om?

Hälsningar Åsa

Kommentarer

magnus magnuson skriver:

helt sockerfri produkt
Bra... MEN... jag saknar en lättyogi helt utan socker ingredienser... köper gärna skogsbärs yogin från er.

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar