Betydelsen av jod

Betydelsen av jod

Hej!


I TV4 Nyhetsmorgon diskuterades igår jod, och att det är viktigt att vi får i oss tillräckligt. Trenden med allt större konsumtion av flingsalt, som många gånger inte har tillsatt jod, kan innebära jodbrist på sikt. Brist som kan leda till struma och försämrad mental utveckling. Dietisten och föreläsaren Anna Ottosson - som dessutom gästbloggar hos oss, något vi är väldigt glada för! - diskuterade detta i morgonstudion.


Visste du att många av våra produkter innehåller jod? Bland annat vår laktosfria mjölk, den laktosfria yoghurten och yoghurtarna inom Valio Vanilj™? Här kan du se klippet från TV4.


Ha en härlig helg!


//Annika

Kommentarer

AnneLiese skriver:

olo
Valio OLO har då inte hjälp mig med matsmältningen Har ätit detta sedan det kom ut och gör det fortfarande Nu äter jag det bara för att det är gott inget annat

Annika skriver:

Hej AnneLiese, tråkigt att
Hej AnneLiese, tråkigt att OLO inte hjälpt dig. Effekten är dock högst individuell då alla magar är unika... tack ändå för fint betyg angående den goda smaken. Hör av dig till konsumentkontakt@valio.fi så ska du få ersättning för dina utlägg! Mvh Annika

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


För mer information om maghälsa

Populära avdelningar