Hasse

Vinnarna i VINN EN BOSCH SILENTMIXX PRO 900 W tävlingen!

Tävlingen VINN EN BOSCH SILENTMIXX PRO 900 W BLENDER är avslutad. Vinnarna är utsedda och kontaktade. 1:a pris var en blender från Bosch och 2:a och 3:e pris var värdecheckar på Valios goda och krämiga yoghurt.

Ett stort grattis till vinnarna och ett stort tack till alla som var med och tävlade!

1:a pris Maia

2:a pris Emmelina

3:e pris Yonatan

 

 


Vinn en Bosch SilentMixx Pro 900 W blender

Häng med oss och Fånga smaken i en smarrig smoothie som du mixar med en grymt bra mixer från Bosch. Genom att mixa ihop bär, frukter, grönsaker, kål eller växter med valfri bas, till exempel yoghurt, mjölkdryck, juice eller havredryck, får du ett matigt och nyttigt mål i flytande form. Smoothies är extra praktiskt att ta med i farten på väg till jobbet, gymmet eller eftermiddagsaktiviteter. Det är även gott och lyxigt att servera smoothies på brunchen eller som en svalkande efterrätt.

 


Vinnarna av två semlor från Bröd & Salt!

Tävlingen VINN EN SEMLA är avslutad. De fem vinnarna är utsedda och kontaktade. Priset var 2 semlor från Bröd & Salt. I samarbete med Valio inför tävlingen bakade PT-Fia laktosfria semlor på det legendariska bageriet Bröd & Salt i Stockholm.

Gillar du semlor så missa inte att läsa om PT-Fias besök på Bröd & Salt här (scrolla ner till rubriken "Det kan inte bli för mycket laktosfri grädde" eller se filmen från besöket här!


Vinnarna i tävlingen TA MED SEMESTERN HEM!

Tävlingen TA MED SEMESTERN HEM är avslutad. Samtliga vinnare är utsedda och kontaktade. 1:a pris var en ”hotellbrunch” hemma hos vinnaren för upp till tio personer. 2:a till 10:e pris var en årsförbrukning av Valios goda och krämiga yoghurt. Ett extra grattis till förstapristagaren som har valt datum och tid då Valios kockar Mikael & Mattias kommer på hembesök för att duka upp en storslagen och riktigt lyxig brunch.


Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar