I´m in Heaven

I´m in Heaven

Att gå in i olika mataffärer här på Manhattan är som att sväva på moln för en matfaiblesse som jag. Wholefoods market är min absoluta favorit. Det är här som man på riktigt får uppleva hur det är att njuta av sin foodshopping. Med mat i toppklass. Ofta ekologiskt och upplagt och stylat på snyggt sätt. Vi äter ju som bekant med ögat. Och det har Wholefoods verkligen tagit till sig och erbjuder en matupplevelse innan man ens smakat på maten. Lyxiga Dean & Deluca är också definitivt värt ett besök. Sådan passion och kärlekshyllning till maten. Rockiga Gourmet Garage med sitt underbara namn kan man glida in på om man råkar ha vägarna förbi. De säljer bland annat uppskivad ananas och mango och annan smarrig frukt i smarta förpackningar till bra pris.

Kantiner med fantastisk fräsch mat
Fenomenet med kantiner av fräsch vällagad mat i matbutiker med säljande budskap som ekologiskt, tillsatsfritt etc. bara fortsätter att växa. Här går du in i mataffären och plockar från en buffé av olika maträtter, soppor, sallader och en uppsjö av olika grönsaker och tar med dig eller sätter dig vid någon av barstolarna och äter maten direkt i butiken. Wholefoods vid Union Square har till och med ett helt våningsplan ovanför affären för sina gäster där de kan äta sin shoppade mat. Redo med bestick, servetter och bord och stolar. Funkar perfekt för människor som är i farten!

Mums!
Anna Ottosson


Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


För mer information om maghälsa

Populära avdelningar