Kontrasternas stad

Kontrasternas stad

Här går pinnsmala fashionistas bredvid enorma jättemänniskor och delar trottoar. Utbudet av mat är enormt! En stad som aldrig sover med mat tillgängligt 24/7. Men det som har hänt de senaste åren är att nu har skräpmaten fått sällskap av riktigt bra hälsosamma alternativ. Sida vid sida av pizza, donuts och french fries finns härliga yoghurtar toppade med granola och färska bär, shakes och fruktsallader. Inget ”rocket science” men himla gott och tillgängligt.

Food truck febern sveper över USA
Gatubilden i New York är förändrad. De karakteristiska gula taxibilarna har fått sällskap av populära ”Food trucks”. Det mobila kök som lagar sin mat på billigare adresser och sen svänger in på Manhattan och Twittrar ut dagens destination. Väl på adressen ringlar köerna långa med urbana fotgängare som shoppar sin lunch eller middag på väg hem från jobbet. Food trucks febern sveper inte bara över Manhattan utan över hela USA. Och idag serverar så kallade Food trucks allt från tacos, cupcakes och hamburgare till grillade revbenspjäll och yoghurtar. Jag smakar på Manhattan och stormtrivs! Livet är härligt. Vissa saker är riktigt bra. Andra är riktigt dåliga. Konstrasternas stad, helt enkelt.

Make your day!
Anna Ottosson

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


För mer information om maghälsa

Populära avdelningar