Nästa generations laktosfria mellanmjölkdryck är här!

Nästa generations laktosfria mellanmjölkdryck är här!

Laktosfri mjölk

Valio har gjort det igen! Nya Valio Eila® laktosfri mellanmjölkdryck är en god nyhet och passar dig med extra känslig mage. Och precis som sin föregångare är de en överlägsen smakvinnare*. Nyheten med denna mjölkdryck är att vi till viss del brutit ned mjölkproteinet. Tillverkningsmetoden är unik och patenterad av Valio. 

Om du är laktosintolerant och har problem med magen kan laktosfria mejeriprodukter hjälpa dig en bit på vägen. För rätt kost och en sund livsstil är första steget till en lättare magkänsla. 

Först ut i uppgraderad skepnad är Valio Eila® laktosfri mellanmjölkdryck och just nu i skrivande stund är den på väg ut till butik, spännande eller hur? Berätta gärna för oss vad du tycker!

Hälsningar
Christopher

* Källa: Augusti 2013 utfördes ett smaktest i Sverige (av Ipsos n=307) Nya Valio Eila jämfördes med de största konkurrenterna inom laktosfri mjölkdryck (Arla, Ica och Coop).

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar