Nya YO-ghurt™!

Nya YO-ghurt™!

Innan jag går hem vill jag bara visa hur nya designen på YO-ghurt™ kommer se ut! Detta är Valio YO-ghurt™ Sommarbär (som är jordgubb och smultron) och den finns redan i butik. Under hösten kommer alla våra produkter löpande byta design och vi är jättestolta över hur fint allt blev! När allt är klart kommer hyllan se helt annorlunda ut mot vad den gör idag och bilda en egen Valio-familj med våra fina yoghurtar, gräddar, mjölkar med mera.  


Ha en bra kväll!
Annika

Kommentarer

Act skriver:

Yoghurt
Ville bara säga att jag verkligen ÄLSKAR passionsfrukt/vanilj yoghurten och hoppas att den kommer att att stanna i ert sortiment.

Annika skriver:

Kul att du gillar den! Den
Kul att du gillar den! Den har på kort tid blivit väldigt populär och det är ert intresse som avgör om den stannar eller inte. Så om du gör bra reklam för den godingen så kanske den får vara kvar : )

Sofia skriver:

YO-ghurt
I våran familj så har vi favoriten passionsfrukt/vanilj yoghurten. Hoppas att den inte är här på tillfälligt besök. Den är helt underbar i smaken.

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar