Sommarlust!

Sommarlust!

Det får man väl genom att ladda upp med en massa tidningar och magasin? Det är då man kommer till insikt att det ska dofta kafferep och sommarblommor. Att köpa olika magasin och tidningar är lyx tycker jag. Automatiskt kommer begäret, de nya idéerna och energin. Det är kvinnlig passon och det är passion för heminredning. Mat och trädgård. Allt mixat med recept och fantastiska bilder med inspiration till olika dukningar och de bilder som inspirerar till festligheter med människor de är allra bäst. Det är själ och hjärta i reportagen.


Det är då man själv blir sugen på att arrangera fest med familj och vänner. Det är ganska enkelt att komma fram till den slutsatsen och då är det väl bara att dra fram stolen på uteplatsen i bästa solläge och ladda med en kopp kaffe och börja med listan på vilka som skall bli inbjudna och sedan luta sig tillbaka och fundera på vad som skall bjudas!


Du har väl inte missat att vi på Valio just nu har en kampanj där du kan få tre nummer av Amelia, Mama eller Sköna hem?


Ha en riktigt härlig sommar!
Marie 

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


För mer information om maghälsa

Populära avdelningar