Tävla med din bästa familjeaktivitet

Tävla med din bästa familjeaktivitet

Då var det återigen dags för en ny tävling. Den här gången skulle vi vilja att ni delar med er av era bästa familjeaktiviteter. För att vara med i tävlingen berättar ni med max 50 ord om era bästa aktiviteter. Lämna bidraget nedan i kommentarsfältet. De tre bästa bidragen belönas med en varsin termos. Tävlingen pågår till den 29:e februari och vinnarna publiceras den 1:a mars här på bloggen.

En riktig trevlig helg önskar vi på Valio!
Annika

Kommentarer

Titti skarp skriver:

tävling
att ta med familjen till en slogbod vid en sjö och fiska och grilla och skratta och mysa det gillas

hengameh basiri skriver:

Bästa familjeaktivitet är att
Bästa familjeaktivitet är att packa en stor väska med massa gott och fara ut och sätta sig på gräset och spela kubb,fotboll,frisbee eller på vintern ta madrassen och pulkan och grilla lite pinnbröd o korv. Billigt och bra och alla älskar det

Anette Jonsson skriver:

Tävling.
Vår familj älskar att vara i naturen under hela året. Grilla korv och varm oboy gör lyckan total. Leka bland stenar och träden att få vara på barns nivå kan vara bra ibland.Har delat. /Kram

tiina-liisa skriver:

familj
En dag i skogen, med hela familjen. Varmt att dricka,grilla korv. Och valpen springande nyfiket bland buskar och snår.

Monica Eriksson skriver:

Skogsutflykt
Hela familjen tog en utflykt till skogen nu i vintras där vi lekte olika lekar vi grillade och åt Valios goda yoghurt till efterrätt.

Sanna Kaakinen skriver:

Barnsligt skoj tillsammans
Min lilla familj som består utav mig och min snart 5 åriga dotter hittar alltid på barnsligt roliga saker tillsammans. Det kan vara allt ifrån att unna oss en resa upp till Stockholm och övernatta på Alfonshotellet till att åka till Busfabriken och busa en hel dag. Vi går ofta på event, barnmässor etc. där vi träffar mycket barn och där roliga saker alltid är på gång.

Maria M skriver:

Städa fort!
När man vill ut och leka, eller som mamma i solen steka... Tar vi en kasse och samlar upp, Allt som tillhör stökets kupp! Sen öppnar vi kassen och börjar titta, Vinner gör den som flest rätta platser hitta! :-)

Carola skriver:

bästa familjeaktivitet
Det är ju helt klart när man tar skidor + ev skoter, packar ryggsäcken med mat och pimpelspön, drar iväg till ett härligt ställe där man gör upp eld, sätter sig och solar och ev pimplar en stund och sedan äter lite mackor+ varm choklad + kaffe :) Då vet man att man lever gott

Nanna skriver:

För oss som gillar att bada
För oss som gillar att bada är ett besök på ett äventyrsbad det roligaste vi kan göra!

Lillemor Alm skriver:

Tävling
Packa en picknick-korg med goda dubbelsmörgåsar, varm choklad, korv och en engångsgrill. Gå/åk till ett lugnt och skönt ställe. Tänd grillen, vänd upp näsan mot solen. Grilla korven, värm mackorna, ät och njut. Passar alla åldrar. Vi gör det med barnbarnen.

Andreas Nyberg skriver:

En familjeaktivitet som vi
En familjeaktivitet som vi håller hårt på är att hela familjen åker till badhuset varje Lördag för att bada, simma och ha roligt. Ibland när vi lyxar till detta lite så händer det att vi åker till äventyrsbadet. Ungarna älskar det verkligen och vi har himla roligt tillsammans!

annakarin österström skriver:

familjeaktivitet
När hela familjen åker skridskor och fikar tillsammans då är det härligt.

annakarin österström skriver:

familjeaktivitet
När hela familjen åker skridskor och fikar tillsammans då är det härligt.

Linda Hjelm skriver:

Vi har tävling i olika
Vi har tävling i olika sällskapsspel och då främst kunskapsspel, åker pulka och dricker varm choklad gjord på laktosfri mjölk, bygger koja inomhus under köksbordet med filtar och kuddar och har en inomhuspicknick där under. Dagen avslutas med myspys med godnattsaga

margareta skriver:

Den bästa familjeaktiviteten
Den bästa familjeaktiviteten är att på morgonen ha tid att sitta alla tillsammans länge,länge och äta en stor frukost och prata om ditt och datt.Ack så sällan detta dock lyckas ske på grund av någon annan aktivitet.

Anna skriver:

Familjeaktivitet
UTE I VÅRSOLEN MED SKOTER, ELD & PIMPELFISKE I TORNEDALEN, VI PACKAR VÄSKOR & SKOTERPULKAN FULL & BAXAR IN HELA ARSENALEN SEN MYSER VI & UMGÅS PÅ TORNEÄLVSISEN DAGEN LÅNG, & LYSSNAR TILL FÅGELSÅNG!

Maria Andersson skriver:

Skattjakt!
Kvällen innan riggar jag en skattjakt. På morgonen packar vi fikaväskan ger barnen en GPS med kordinaterna och ger oss iväg med barnen i täten. Alltid lika spännande varje gång att leta o hitta rätt- Samtidigt bra skogsträning:-)

Irene skriver:

Familjeaktivitet. Vi är ute i
Familjeaktivitet. Vi är ute i snön och plogar/ skottar snöhögar , som vi sedan bygger tunnlar i och leker tagen.

Lisbeth Krogh skriver:

Pulkarace!!
Med hela familjen, syster och bror bonusbarn och kontaktbarn, nu till vår stora gkädje också barnbarn, drar vi till friluftsgården och där kör vi gärnet i backen, ung som gammal alla har vi lika roligt.Avslutas med vsrm choklad och gott därtill.

Åsa H skriver:

Spela spel tillsammans
Vi myser hemma med spel, alla tillsammans är aldrig fel ! Alla mot alla eller i lag, spelen är av olika slag ! Skratta tillsammans är så kul, särskilt bra aktivitet runt jul !

marianne eriksson skriver:

Familjeaktiviteter
Allt man kan göra tillsammans i naturen. Fiska, plocka svamp och bär, picnic-turer. Kvällstid slår man av TV:n och spelar spel tillsammans.

Lotte skriver:

Drakflygning
Picnic med termos mackor kakor m.m. och några fina drakar som vi får att flyga högt

Kristina Werin skriver:

Tävling
Vi åker ut till landet tänder brasan och grillar korv över öppen eld. Efteråt sätter vi vid soffbordet och spelar À la carte (Kärnan).

christina olsson skriver:

skogen
att vara ute i skogen med hela familjen & ha fika med,sen busa & leka kurragöma.

anette skriver:

Det finns inte mycket som
Det finns inte mycket som slår att laga mat hela familjen tillsammans tycker jag. Var och en gör vad man kan efter förmåga och faktiskt (!) så kan även de minsta barnen mycket mer än man tror. Hacka, steka,skala,krydda och PROVSMAKA..aptiten växer och sen duka fint på bordet och avnjuta det gemensamma projektet. Så litet och lätt men ack så härligt och gemensamhetsskapande.

anna er skriver:

Det roligaste vi vet är att
Det roligaste vi vet är att göra hinderbanor. Ute som inne! Använd fantasin och använd alltmöjligt du kan komma på. Lek, skratta och släpp loss!

emmely bergquist skriver:

Den bästa familjeaktiviteten
Skånes Djurpark uppskattas av hela familjen. Det är alltid spännande att iaktta vilda djur, såväl för stora som små. Att på nära håll få iaktta björnar, rävar och älgar är mer givande och underhållande än den bästa naturfilm. Självklart medtages en ordentlig matsäck med goda mackor, yoghurt och varm choklad.

sajko skriver:

Kolmården
Vi tycker om att vandra, vara ute i skogen, men den bästa är en dag på Kålmården, masa att se, leka, och ha det så bra!!!

Erika Skalman skriver:

Tävling
Kära mormor och morfar, ni är en av de käraste barnen har, därför åker vi och hälsar på er ett par dar, Hela familjen fastlandet skall lämna, och inta vågorna ojämna, En kryssning till Finland blir det av, på båten blir det även bollhav.

Anette Gustafsson skriver:

leka i snön utflykt
promenera,leka i snön,kan göra charader i snön,ta med en picknikkorg med lite gott fika,yoghurt,dryck,macka bland annat,pulka i snön,umgås med nära och kära ute är underbart tycker jag.

Anette Gustafsson skriver:

leka i snön utflykt
leka i snön ta med god yoghurt och macka,juice leka charader bara få umgås med nära och kära ,sin vackra familj,skriver om då jag inte vet om första kommentaren kom med

Karin Forsberg skriver:

Färgglad målning
När vi målar på samma duk, Tid med strålande glädje, familjens bruk! Allt är tillåtet: pensel, finger och fot, Färg är mot deppighet ett bot! Vi gillar att interagera och på tavlan flytta, För den stora kanvasen tas till nytta! Olje, akryl och tusch – blandad teknik, Liksom familjrelationen blir konsten rik! Alla kan ta eget initiativ, Aktiviteten blir kärleksfull och intensiv! När vår hund tycker konstverket är klart, Käkar vi Valio när vi samlas i full fart! Alla får smakfull energi, Och till nästa målning, inspiration och fantasi!

Karin E skriver:

Min härilga familj
Vi älskar att åka på Dragracing.Spänning fart och mycket folk får oss sammansvetsad och åker i lag på olika tävlingar.

Karin E skriver:

Min härilga familj
Dragracing med fart spänning och mycket folk får vår familj att umgås på ett härligt sätt. Med ryggsäcken fylld med fika sitter vi gärna en hel dag och myser.

Michael Andersson skriver:

spring hjul
Vi brukar trampa upp ett hjul i snön och sedan leker vi tagen.

Jennie skriver:

Sportsöndag!
Varje söndag provar vi olika sporter. Antingen åker vi iväg till skogen med intilligganden äng/fotbollsplan och så kan man välja på fotboll eller att springa på det härliga motionsspåret i skogen. Eller klättra på berg! Andra söndagar kan det bli cykling, eller bad i närmaste simhall.

Emma L skriver:

Sällskapsspel
Spela sällskapsspel är fantastiskt underhållande. Monopol och Jakten på den försvunna diamanten är två favoriter hemma.

Karin Johansson skriver:

Skogpicknick
En trevlig familjeaktivitet i alla lägen är att packa en väska med en god matsäck och ge sig ut på skogsäventyr. Det är precis vad jag och min familj har gjort i dag - ett skogsäventyr med picknick där vi letat vårtecken !!!

Maddä lagerstrand skriver:

När jag var liten
så var det bästa när vi tog bilen ut på sjön och pimlade och hade mysigt med öppen eld och grillade korv med bröd m.m.

Terese Anderot skriver:

Fikamys, helst på badstranden....
Vi älskar att vara ute, helst vid en badstrand i en skön stol med en bra bok. Kaffetermos och saft med goda smörgåsar är ett måste. Det är livet! =D

Rebecca Andersson skriver:

Ute
Vi är mycke ute i vår skog och sjö, vi åker skridskor, skidoe, pulka, badar grillar och bygger kojor.

Jenny Johansson skriver:

Matsäck med engångsgrill
Matsäck med engångsgrill pinnbröd och korv, varm dryck och sen bara knalla ut i skogen, härligt. Barnen hittar på massor av saker att göra och själv kan man sitta och njuta av allemansrätten =)

Desiree skriver:

Termoskul passar sommar eller Jul
Med mamma & pappa åker vi till stranden & då laddar vi en termos med saftisbitar & saft i då har vi kall saft hela dagen. På vintern sätter vi Varmchoklad & går ut på gården i vår snökoja & äter korvmackor med varm marschmallowschoklad. häller upp chokladen i en mugg & sätt i massor med minimarschmallovs & låt dom smälta. mums.... Termos är bästa förpackningen passar till kokt korv eller soppa varm eller kall dryck.

Anders Eriksson skriver:

Bergsklättring med barnen & snöåkning utför.
Bergsklättra snöåkning picknick & varm chilichoklad

Maria V Sandström skriver:

SNÖMÅLNING
Det är enkla = Roligast Snömålning m vattenfärger gör vi.

Chriz skriver:

Flotte
Hela familjen bygger en stooor flotte av stora plastdunkar/frigolitskivor och släthyvlade brädor. Sedan kan små och stora barn njuta av att meta småfisk, göra "kanonkule-dyk" i precis lagom djupt vatten, snorkla, spana efter snygga snäckor eller bara glida omkring och lata med en fot i vattnet och ett glas iskall mjölkdrink inom enkelt räckhåll! Ps. Knyt fast flotten i ett strandträd med ett tjockt, långt rep ifall hela familjen dåsar till och driver iväg ;-)

eva svensson skriver:

tävling
Bor man i Hälsingland kan man ge sig ut på slädtur. Att få uppleva att ge sig ut i storskogen med häst och släde är en upplevelse för både stor som liten och aldrig smakar den medhavda matsäcken så gott som vid ett annorlunda äventyr!

Johan Ornerud skriver:

En dag med familjen
Att få vara ute hela dagen och åka pulka och bygga snögubbar sen grilla korv till lunch och dricka varm choklad.

F_Errari skriver:

Temapromenader!
Någon bestämmer ett tema, t.ex. räkna alla hundar, katter och snögubbar vi ser (årstiden avgör). När vi kommer hem gör vi en lista och så gör vi om samma sak några dagar senare. Den som då har sett flest får ett litet pris.

Annchristin Holmlund skriver:

I mars månad när vårsolen
I mars månad när vårsolen börjar värma så går hela familjen iväg och åker i världens bästa pulkbacke vid skogskanten. Där åker vi pulka och grillar tillsammans,har vi riktigt tur så får vi syn på några rådjur ute på åkrarna.

Sidor

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar