Tävla med ditt bästa fredagstips!

Tävla med ditt bästa fredagstips!

Den här gången kan ni vinna fina smörknivar från Iittala. Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att lämna ditt bästa fredagstips som kommentar till det här blogginlägget. De lyckliga vinnarna presenteras på måndag.

Lycka till och ha en riktigt trevlig helg!
Christopher

Kommentarer

Anneli P skriver:

Mitt fredagstips är att ta en
Mitt fredagstips är att ta en promenad, det är den bästa starten på helgen.

@Receptomaten skriver:

Ladda inför helgen med yoghurtglass och passa på att baka!
Fredag är ledig dag med familjens yngsta medlemmar. Redan innan lunch svänger vi ihop en yoghurtglass, då är efterrätten fixad. När det ändå stökas i köket bakar vi baguetter med en riktigt enkel metod - autolyse. Nördigt men så enkelt att alla klarar av det, man behöver heller ingen maskin utan bara en bunke och något att röra ihop degen med. Sen sker magin utav sig själv. Grädda framåt eftermiddagen innan resten av familjen kommer hem till doften av nybakat. Yoghurtglassen: http://www.spisat.se/2011/08/yoghurtglass-i-monster-nyttigare-glass.html Baguetterna: http://www.spisat.se/2010/07/matmorsans-fin-fina-baguetter-med-hjalp.html Trevlig helg!

Hengameh Basiri skriver:

Attt bara sitta framför tv:n
Attt bara sitta framför tv:n med en ostbricka o ett glas rött med sin käraste

Jessica Hellström skriver:

Mitt bästa tips är att göra
Mitt bästa tips är att göra fredagkvällen till en myskväll med familjen, umgås gärna med ett sällskapsspel istället för att sätta på tv:n, tänd lite ljus och duka fram lite gott tilltugg som chips/gurka/morot/paprika och dippa. Skratta och ha roligt är den bästa avslutningen på veckan. Garanterat uppskattat både av barn och vuxna!

Olivia skriver:

Restaurangbesök
På fredagskvällar brukar jag och min stora kärlek gå ut och unna oss något gott att äta och lite vin på det. Hela veckan kokas det mat hemma och det blir aldrig så att man går ut och äter mitt i veckan så det blir en väldigt romantisk kväll som jag varje vecka längtar efter. Det är väldigt skönt att få uppleva att någon annan serverar dig mat när det är man själv som står i köket och lagar mat hela veckan lång. Det roliga är också att vi hela tiden provar på nya restauranger vilket gör att varje fredagskväll är den andra olik och att man samtidigt får nya smakupplevelser samt inspiration till veckans matlagning :)

Anja skriver:

Fredagar
Brukar någon i familjen bestämma vår meny som kan vara allt från blodpudding till grillat/kroppkakor. Den som bestämmer gör menyn o får hjälpa av vuxen att laga, duka o hälsa välkomna med ett glas läsk m is o sugrör. ALLA måste smaka tillsyskonens förtret då 5-åringens favorit är blodpudding. En mysig start på helgen då alla samlas för mat och mys.

Maria A skriver:

Fredagstips
På fredagar är det som regel barnen som lagar maten. Eftersom de bara är 8 år (tvillingar) blir det Tacos eller Carbonara men förhoppningen är att vi skall kunna hjälpa dem att utöka menyn i framtiden. Underbart att få sätta sig vid ett fint dukat bord och avnjuta deras mat!

Mia-Marie Sandholm skriver:

fredagsmys
Bästa fredagsmyset är när jag och pojkvännen tar bort ryggkuddarna i tvåsitssoffan och lägger oss, med hunden snarkande nedanför och vi bara ligger där och ser på tv eller film och mumsar på något gott och tar det lugnt.

Kristin W skriver:

Visst kan man på fredagar
Visst kan man på fredagar sitta och äta chips. Det är dock inte mitt tips! :-) Nej, ta med en speciell person som i din närhet är, till en plats utomhus som du håller kär! Laga mat i naturen och tänd ljus som får lysa, en fredagskväll som denna får dig att mysa!

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar