Tävling, vinn gåstavar för två!

Tävling, vinn gåstavar för två!

Hej!

Måndag igen och strålande vårväder i Stockholm, hoppas fler har det lika fint. När solen skiner från en klarblå himmel är det ju läge för långpromenad, vilket leder oss in på veckans tävling: Motivera varför just du har den bästa promenadpartnern! (Max 30 ord)

Vinnaren får fina gåstavar för två personer.

Skicka in din motivering senast den 11 mars. Vi publicerar vinnaren på bloggen den 12 mars.

Lycka till och må så gott!
Annika

Kommentarer

Bitte Ståhl skriver:

Tävling, vinn gåstavar för två!
Jag behöver ut och röra på mig men har ingen att gå med, så ett par stavar skulle verkligen bli min bästa promenadkompis! Med två par skulle jag försöka locka med grannen också :-)

Margaretha Yrvenstam skriver:

Stavar
Ett par stavar vill jag ha, då kan jag gå varenda da Får jag två kan någon vän få följa med.

Katja Hiekka skriver:

Min älskade man som
Min älskade man som promenerar ofta och gärna med mig när ingen annan vill. Trots att han blir trött i ryggen, speciellt vid längre sträckor.

ylxzymdkyb skriver:

whaktWGueeSGXthNid
3c1ry2 jemkwhqgggki, [url=http://oiadjllozaom.com/]oiadjllozaom[/url], [link=http://keajogbkpaxc.com/]keajogbkpaxc[/link], http://wpdajpiqgziq.com/

Birna Ágústsdóttir skriver:

Vinn gåstavar
För att vi tillsammans hittar på nya mål hela tiden och vi stöttar varandra när det blåser emot oss utan honom blir promenaderna tråkiga.

Helen skriver:

Promenadpartner !
I ur och skur vi tar vår tur.Nu är det bara att hoppas på tur. För stavar vi saknar.Vi som går är ett gäng GODA GRANNAR !

Elisabeth Johnson skriver:

För 44 år sedan sa vi till
För 44 år sedan sa vi till prästen "Ja" sen dess har det bara varit han och jag. Naturligtvis många promenader och glada eskapader. Gåstavar har vi dock aldrig haft, kanske dags att börja "gå med skaft".

Ylva Israelsson skriver:

Vi har så roligt när vi är
Vi har så roligt när vi är ute och går, pratar om det mesta och då kan man nästan gå hur långt som helst och det känns inte som man gått så långt ändå.

Annelie Ydemar skriver:

Vinn gåstavar
Min promenadpartner som också är min livspartner går 3 ½ km på 30 minuter men har ändå stort tålamod och vill gärna gå med mig trots att jag pga av sjukdom inte kan gå så fort.

Kristina Werinv skriver:

Gåstavar
Min mellandotter och jag tränar för att ta oss runt Stav Göteborgs Varvet 2012. Nya stavar hade då kanske hjälpt oss på traven att komma runt lättare.

Karin skriver:

Människans bästa promenadvän
Enligt min mening är hunden den bästa promenadkompisen jag kan ha. Han är beredd att gå när som helst på dagen, hur långt som helst och i alla väder. Hunden klagar inte utan njuter av varje steg.

Linda H skriver:

Min sambo då han peppar mig
Min sambo då han peppar mig att träna och röra på mig trots NIO kroniska sjukdomar! Han lyssnar, förstår, tröstar och ger kärlek.

Ulla Brith hägglund skriver:

Tävling vinn gåstavar
min bästa promenadpartner är min man. han har nya stavar och jag skulle också behöva nya. vinner jag så ger jag de extra till dottern

Ulla Hägglund skriver:

Gåstavar
Min bästa promenadpartner är min man. vi delar allt i vått och torrt

Anita Forsberg skriver:

Gåstavar
När jag friade till min kille på skottdagen och han sa JA.Så skulle gåstavar vara till nytta,så vi kommer i fina kläder till själva dagen då vi säger ja till varandra

Malin Pettersson skriver:

GÅSTAVAR
Vet hur dessa stavar funkar, hjälpte mig att "gå bort" 30 kg... Dessvärre har jag nu varit utan stavar i några år... (Oh även fått tillbax 10 av dessa 30) Vill gärna vinna dessa o fortsätta min vandring till ett friskare/hälsosammare & yngre liv... // 3 -barnsmamman i Lindesberg <3

Anders Eskilsson skriver:

Stavpartner
Yoghurt i magen, fatta stavtagen, då går vi!! Dessa ord går inte att komma undan, när min fru ska gå den dagliga rundan. Det är bara att hänga med,så lyckan står mig bi!!

Elisabeth Freed-Hörnfeldt skriver:

Att vinna gåstavar!!!!
Min älskade man ska snart op.sitt hjärta,vilket betyder mycket smärta,men med ett par stavar han lättare stjavar,med mig vid sin sida vi lättare skrida!!! <3<3<3

Anita Forsberg skriver:

gåstavar
Min kille svarade Ja när jag friade på skottdagen.Så ett par gåstavar skulle vara bra,så vi blir ett på promenaden också.

June Åhlund skriver:

Vinna gåstavar
Jag har ingen promenadvän så ett par stavar skulle kunna bli mina nya vänner,skulle behövas för att starta om på nytt efter några månaders stillasittande.

Pauline skriver:

Gåstavar
Jag och min pojkvän äter mer popcorn och kollar mer film än något annat. Dags för motivation!

ULRIKA LASSAGÅRD skriver:

Tävling gåstavar!
Min promenadpartner: -säger aldrig nej -klagar aldrig på vädret -är alltid lika pigg på en tur Han är min bästa kamrat, min schäferhund Aztro såklart!

Marina Bildås skriver:

vinna gåstavar
se nu är våren här och se så liten jag är men med gåstavar jag kan gå med, ner i vikt jag kan då klara och i naturen jag vill vara men dåligt pengar jag och gratis stavar jag kan vinna så jag och dottern kan få mortion och friskare kroppar vi vill ha! hoppas jag och dottern äntligen får nått då i sällskap vi kan gå!!!

Lillemor skriver:

vinn gåstavar
Då jag alltid går med stavar och vill lära min Olle det också, vore det bra med varsitt nytt par

viktoria Renberg skriver:

Härliga soliga promenader!!
Vill kunna gå ut i den grönskande skog och mark och träna lite extra med stavarna , kanse se vågen visa minskning av vikten och njuta av vår o sommar solen i fullo!

Anne Simpanen skriver:

Att komma tillbaka
Efter min knäoperation, fick en helprotes, har gåendet varit dåligt. Har ju försökt,men motivationen har fattats, pga stor sorg i familjen, när mellansonen flyttade till himlen. Äldsta sonen var med om en svår bilolycka i början av året och lagom till våren nu, får han börja träna att gå utan kryckor , och jag tänkte att vi skulle tillsammans hjälpa varandra att hitta tillbaka, börja sakta men säkert båda två träna att gå med hjälp av gåstavar.

Mona skriver:

Jag har den bästa
Jag har den bästa promenadpartnern eftersom det är min son och han går att styra dit jag vill, hihi

Lena Olsson skriver:

Vinna gåstavar
Ett sundare liv vi vill ha. Både min kära sambo och jag har många extra kilon. Med gåstavar så blir ju promenaderna mer effektiva och vi förhoppnings slankare. Pust o stånk vill vi få slut på. För nu ska här förhoppningsvis bli långa promenader med stavar för vi peppar varandra att promenera.

margareta lillqvist skriver:

Gåstavar
promenerar ofta kvällstid med min man, men denna vår har vi slarvat lite. Tror att gåstavar vore pricken över i, en frisk promenad känsla med NYTT inslag i.

Marianne Andersson skriver:

TÄVLING GÅSTAVAR
HEJ! JAG SKULLE VILJA VINNA TVÅ PAR GÅSTAVAR SÅ JAG KAN UT OCH GÅ MED MIN DOTTER. VI SKA TÄVLA OCH SE VEM SOM GÅR NER MEST I VIKT OCH DET ÄR SKÖNT NÄR BLODET RUSAR RUNT I KROPPEN. dET ÄR ROLIGARE OCH GÅ OM MAN HAR NÅGOT ATT HÅLLA I.

Bo skriver:

Jag tycker att jag har
Jag tycker att jag har världens bästa promenadpartner eftersom hon peppar mig att motionera ofta, så att jag mår bra och håller vikten nere.

Monica Ljungblad skriver:

Gåstavar
Den bästa att gå med är min man. Han vet att jag inte kan gå så jättefort. Jag får så infernaliskt ont i ett ben (dåligt cirkulation) då. Det enda som hjälper är att gå, gå, gå. Det ska göra det bättre.

Therese skriver:

Ett gäng köksor
Vi är ett gäng köksor i våra bästa år =) vi försöker alltid göra nåt skoj ihop även på fritiden och i vår har vi bestämt att vi ska tillsammans gå ner i vikt med b.la. promenader.Så det skulle inte vara så dumt med ett par gåstavar.

Krister skriver:

Tävling - Gåstavar
Jag har den bästa promenadpartnern för att det alltid är roligt och känns skönt att promenera med henne, dessutom så håller vi samma promenadtakt och det underlättar mycket.

Jessica skriver:

"jävlaranamma" är min bästa
"jävlaranamma" är min bästa gångarvän, jag tänker på den och orkar mera sen, hejar, peppar och ångar på, så att jag hela vägen ska orka gå!

Malin skriver:

Jag är en bra lyssnare,
Jag är en bra lyssnare, gillar att peppa folk och så gillar jag att motionera och få bättre hälsa.

Dora skriver:

Vinna gåstavar
Med övervikt är det lätt att tappa balansen. Behöver "stagas upp" under min promenad...

Solbritt skriver:

Vinna gåstavar
Har ingen att gå med så ett par stavar skulle vara ett bra sällskap för mig. Kanske jag även kunde få med mig någon annan också som behöver ut men inte törs gå själv.

Emma Duberg skriver:

Vinna gåstavar
Min absolut bästa promenadvän nu är min dotter Wilma som ligger i vagnen då jag går, men nu börjar hon bli så stor så hon tycker det är trist. Därför vill jag gärna vinna stavar som jag kan använda när jag går ut och går på kvällarna med min bästa kompis som är väldigt hurtig. Jag vill nu ha bort mina graviditetskilon! /Emma

Magnus skriver:

Vinna gåstavar
Min absolut bästa promenad vän är min kära sambo. Skulle vara mer utmanande att gå med stavar och samtidigt prata igenom dagen"

erika persson skriver:

vinna gåstavar
När jag som 127 kilo började min viktnedgång efter att ha fått besked hos läkaren om livsstiländring,annars kunde jag dö, fanns min älskade grann fru Anna vid min sida när vi skulle börja stav gå nu vill jag gärna återgälda henne med nya stavar efter som de gamla nu är ganska slitna efter 4 ggr gång i veckan Mitt resultat 90 kilo idag

marianne eriksson skriver:

Gåstavar
Min "gubbe" är min ständige följeslagare, både på promenader och genom livet. Han och hunden är mina bästa gångpartners och båda pockar på uppmärksamhet när det är dags för promenad. Ett par stavar skulle säkert göra det lite roligare att gå, för då känner man att promenaden gör ännu mer nytta.

Michael Andersson skriver:

Min promenadpartner är min
Min promenadpartner är min fru. Som inte behöver röra på sig lika mycket som jag. Men ändå är hon på klädd och klar för att dra mig med ut på promenad.Utan henne hade jag nog hamnat i rullstol. Men nu kämpar jag på.

Irene skriver:

Det är grannens hud, som jag
Det är grannens hud, som jag är ute med varje vardag. Han lyssnar så bra .

Rebecca Andersson skriver:

Jag brukar promenera med min
Jag brukar promenera med min mormor för hon vill inte gå själv nu på vintern för hon är rädd att halka. Och vi pratar så mycket om både gamla och nya tider. Hon berättar att man fick åka skidor eller spark till skolan och cykla på sommaren och då tycker jag att det är bra att man får pka buss nu för tiden.

Daniel Strandberg skriver:

Gåstavar
Jag har en utmaning med min granne som gör oss båda sporrade! Vi ska se vem som tappat mest runt midjan innan vi åker utomlands. Att öka på träningen med ett par stavar vore ju bara super!

Johanna Gustavsson skriver:

Mormor är bästa!
Hej! Min mormor och jag går ut och går. Dels för att aktivera henne sen morfar nyligen gick bort, men också för att vi båda behöver röra på oss, kanske speciellt den lite äldre damen =) Och hon är bästa partnern eftersom hon under tiden berättar så många historier om vår släkt och familj och hur det var förr i tiden, så man inte ens tänker på att man är ute och tränar - tiden bara flyger förbi! =) Hejja mormor!

Anja Lennartsson skriver:

Bästa vännen
Jag promenerar gärna med min dotter och ventilerar livet. Hon är äldst av mina barn och det känns som vi får tjejsnack och kvalitetstid tillsammans.

Erika Skalman skriver:

Min bästa promenadpartner
Mycket beröm jag av min man får, när vi är ute och går. Fast de är bara jag som har extra kilon i kroppen, följer han med, det är toppen!

David skriver:

Promenad
För att komma bort en stund, tar jag med mig min hund, så snällt han bredvid mig går, ser till att jag min motion får!

Sidor

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar