Tre lyckliga vinnare i månadens tävling

Tre lyckliga vinnare i månadens tävling

Tack för alla bidrag i månadens tävling: Vilken är den mest smakfulla julklapp du någonsin fått?
Här är våra tre lyckliga vinnare:

Sara
Smakfull julklapp som håller tills döden skiljer oss åt
Den mest smakfulla julklapp jag har fått var av min pojkvän som gav mig tryffelchoklad, och i en av chokladbitarna, den som jag fick var det en förlovningsring i! Jag blev så lycklig och förvånad, klart bästa julklappen någonsin.

Angelica
Min mest smakfulla julklapp!
Den mest smakfulla julklapp som jag någonsin fått är nybakat julbröd som jag fick av en nära vän. Det gjorde så att jag kunde njuta av julen lite längre!

Elisabeth
Året var 1943, krig och avspärrning var de´. En man sig uppenbarar, och han en tomte under rocken förvarar. Tomten en säck har och där ligger kvar, choklad som på ett konditori glömts, eller kanske gömts. Lilla jag smakade det godaste jag någonsin fått, minnet är starkt än i dag.

Är du en av tre dessa vinnare? Vänligen maila din postadress till konsumentkontakt@valio.fi så skickar vi din vinst per post inom kort.

God Jul & Gott Nytt År
Hälsningar Åsa


 

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar