Valio Smör™ bäst i kategorin osaltat smör i World Championship Cheese Contest 2018!

Valio Smör™ bäst i kategorin osaltat smör i World Championship Cheese Contest 2018!

Tävlingen avgjordes den 8:e mars i Wisconsin, USA. 30 ledande smörvarumärken från hela världen deltog i kategorin osaltat smör. Valio fick hela 99,70 poäng och tog därmed första plats i kategorin. De höga poängen motiverades med dess överlägsna smak samt dess konsekventa och höga kvalitet. Valiosmöret är dessutom en 100 procent naturlig produkt utan några tillsatser. På andra plats placerade sig Fonterra från Nya Zeeland och tredje plats gick till Isigny Sainte Mere från Frankrike.

Smör från Valio exporteras till mer än 30 länder och är bland annat en favorit hos många franska bagerier.

Kommentarer

Lasse Svensson skriver:

Smör❤
Är av äldre generation så hemkärnat smör fanns ofta på vårt bord. Har upptäckt att ert härligt smakliga extrasaltade smör är så nära man kan komma hemkärnat....rekommenderas varmt....och är givetvis det smör som alltid finns hemma.

Nena skriver:

Hej Lasse!
Tack för dina fina ord. Det gläder oss att du uppskattar vårt smör så mycket. Önskar dig en riktigt trevlig dag, Nena på Valio

Sofia skriver:

Grattis till utmärkelsen! Jag
Grattis till utmärkelsen! Jag åt länge erat saltade smör men bytte nyligen till det osaltade, och himmel så gott det är! Det kan vara det absolut godaste smör jag någonsin ätit. Tack för det :-)

Nena skriver:

Hej Sofia,
Tack snälla för dina fina ord och gratulationen! Det gläder verkligen oss att du uppskattar vårt smör. Jag kommer framföra dina fina ord till mina kollegor här på Valio. Glada hälsningar, Nena på Valio

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar