Vem vinner i långa loppet?

Vem vinner i långa loppet?

Jag har ju tidigare skrivit om löpningstrenden och mina frälsta vänner. Hjältarna, eller galningarna, som sprang maraton på Hawaii i 35 graders hetta. Eftersom de har inspirerat mig så har jag också börjat löpträna. Inte på samma nivå som dem, långt, långt därifrån. Men trots det så vill jag också ha ett mål. När jag surfar runt så inser jag att om man vill kan man springa lopp nästan varje vecka året om. Jag har fastnat för Parloppet. Jag gillar upplägget, där två löpare bildar ett par och springer fem kilometer i Hagaparken i Stockholm. Men åt olika håll. Man möts alltså under loppet. Loppet sker i juni och med tanke på att jag gillar att skynda långsamt så känns en halv mil lagom för mig att börja med. Sedan får vi se. För sedan följer ju till exempel Midnattsloppet, Tjejmilen och Lidingöloppet. På www.loppen.se kan man se vilka lopp som arrangeras runt om i landet. Det är många!
På bilderna ser det roligt ut, alla är glada och gemenskapen verkar total. Undrar om det är så i verkligheten?
Jag kan i alla fall allt i teorin nu. Allt om träningsscheman, skor, fibrer, kolhydrater och protein.
Det kvarstår att omsätta det till praktik. Valios proteinrika PROfeel® gör sin del. Men springa får jag tydligen göra själv.

Hälsningar Åsa

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar