Vi har äntligen hittat Lisa

Vi har äntligen hittat Lisa

Vi vill passa på att tacka alla som har engagerat sig i vårt letande efter Lisa som skickade detta fina brev till oss för drygt 10 år sedan.  Vi har nu äntligen hittat Lisa och tagit kontakt med henne brevledes. I brevet frågade vi bland annat Lisa om hon skulle vara intresserad av någon typ av samarbete framöver.  Som det ser ut nu är detta inte aktuellt men vi lovar att återkomma med information här på bloggen om förutsättningarna för detta förändras. Vi hoppas så klart fortfarande att Lisa vill hjälpa oss att ta fram en egen smak på vår laktosfria yoghurt.

Hälsningar Marie

 

Kommentarer

Janina Söfting skriver:

Vem vann?
Ni skulle presentera vinnarna av morsdagstävlingen IGÅR! Vilka var det som vann?

Christopher skriver:

Hej Janina,
Tack för din kommentar. En litet missförstånd gjorde att vi blev en dag sena med att meddela vilka som vann i bloggtävlingen. Vi ber om ursäkt för det. Nu ligger det dock ute på http://www.valio.se/blogg/tre-lyckliga-vinnare-i-tavlingen-mamma-ar-lik-sin-mamma Vänliga hälsningar Christopher

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar