Vilken är din smarrigaste mellis combo med Vanilj™?

Vilken är din smarrigaste mellis combo med Vanilj™?

Nu är skolan igång och med den tid för mellis. Vi kör igång en kampanj tillsammans med OBH Nordica där vi tävlar ut en Twister Fusion Blender i veckan (v35-40) Svara på frågan och lämna ditt förslag på den bästa mellis combon med Vanilj™ i kommentarsfältet så är du med i tävlingen. Lycka till!

1. HUR MÅNGA SMAKVARIANTER FINNS DET I VALIO VANILJ™ YOGHURT-SERIEN?

5 st, 11 st eller 15 st?

2. MIN SMARRIGASTE MELLIS COMBO MED VANILJ™ ÄR...

Svara på fråga Nr.1 och skriv din motivering i kommentarsfältet nedan

 

TÄVLINGSVILLKOR: Vinnaren bland de rätta svaren och med bäst motivering utses av en jury från Valio Sverige AB, beslutet kan inte överklagas. Vinster kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten, värde ca 449kr, skickas hem till vinnaren inom 4v efter tävlingens avslut. Tävlingen pågår vecka 35-40 (27/8-7/10) Vinnarna kontaktas via mail.

PERSONUPPGIFTER I SAMBAND MED TÄVLINGAR OCH KAMPANJER: Personuppgifter som du lämnar till Valio i samband med att du deltar i tävlingen om en blender från OBH Nordica, behandlas av Valio för att administrera det angivna ärendet. Personuppgifterna kommer även att ingå i statistiska sammanställningar liksom utgöra underlag för marknadsanalyser liksom affärs- och metodutveckling. I och med att du lämnar dina personuppgifter så samtycker du till denna behandling. Läs mer om vår integritetspolicy på valio.se.

Veckans vinnare publiceras löpande och efter tävlingen är avslutad så kommer alla bidrag att publiceras i kommentarsfältet.

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon
020 - 725 515

Våra telefontider är

Måndag - fredag 08:00 - 12:00

Populära avdelningar