Vinn biljetter till årets Mat för livet-mässa!

Vinn biljetter till årets Mat för livet-mässa!

Mat för livet!
Den 5-6 december arrangerar Celiakiföreningen i Stockholms län, för nittonde gången, Mat för livet – mässan som visar utbudet av produkter för dig som inte tål gluten, laktos, mjölk eller soja. Hälsa på oss i vår monter, kika på vårt laktosfria sortiment och provsmaka några av våra produktnyheter! 

Nu har du chansen att vinna entrébiljetter till mässan och få träffa oss i vår monter! 
Tävling: Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att motivera varför just du och en vän skall få komma till Mat för livet-mässan och träffa Valio. Skriv din motivering i kommentarsfältet senast den 29/11. Ange din e-mailadress så att vi kan kontakta dig vid eventuell vinst, för kontaktuppgifter. Max 2 biljetter per hushåll. Eventuell vinstskatt betalas av pristagarna. Vinnarna utses av en jury på Valio. Anställda på Valio och deras familjer får ej delta. Vinnarna presenteras på bloggen den 30/11. Biljetterna postas till vinnarna 1/12. Läs mer om eventet här.

Kommentarer

Oliwer Back skriver:

Jag vill gärna gå men min
Jag vill gärna gå men min mamma är student och vi bor på Gotland. Om vi vann biljetter skulle vi ha råd att åka!

Victoria Fureh skriver:

Vinna biljetter till Mat för livet mässan!
Jag fick veta att jag var glutenintollerant för drygt ett år sedan och har försökt lära mig mer om och upptäcka denna nya värld. Min man är troligen laktosintollerant och ska testa sig. Vår familj behöver inspiration och kunskap och att gå på mässan vore jätteroligt!

Sophia skriver:

Tävling
Det här hade varit något för min syster som nyligen upptäckt att hon inte tål laktos, kanske vi kan hitta lite nya,goda produkter som hon mår bra av att äta och som jag vågar bjuda på när hon hälsar på hemma hos mig. :-)

Jenny Albinsson skriver:

Mat för livet.
Har haft problem med magen till och från....nu är det mest bara till :-(. Jag har varit hos läkare och hon misstänkes IBS. Enligt prover är jag inte laktosintolerant eller glutenallergiker, men jag har börjat äta laktosfritt och märkt att min mage blivit bättre :-) Så jag fortsätter med laktosfritt! Jag vill gärna gå med min mamma, som är glutenintollerant, på mässan. Hon går varje år....MEN nu är det min tur också :-)

Marie Öberg skriver:

Vinn biljetter
Jag har en 6 - årig son som är överkänslig mot mjölk. Jag känner att jag fastnat lite i inspiration till matlagning och bak. Blir alltid samma. Så det skulle vara jättekul att få komma till mässa och bli inspirerad. Har vänner som brukar åka o de rekommenderar det varmt.

Marie Öberg skriver:

Vinn biljetter
Jag har en 6 - årig son som är överkänslig mot mjölk. Jag känner att jag fastnat lite i inspiration till matlagning och bak. Blir alltid samma. Så det skulle vara jättekul att få komma till mässa och bli inspirerad. Har vänner som brukar åka o de rekommenderar det varmt.

Anna Ekwall skriver:

tävling
Med två mindre barn och en tonårsdotter som inte tål laktos så skulle jag vilja se nya produkter och bra tips. Vill ta med mig en vän som dessutom jobbar i skolköken i våran kommun.

Leenu Hernejärvi skriver:

Mat för Livet
Gluten-, laktos- och sojafritt äter jag varenda dag, då är Valios goda så bra att ha. Kommerr gärna o hälsar på, när på mässan förråden tillskott få.r

Leenu Hernejärvi skriver:

Biljetter till Mat för livet
Mycket jag inte tål i maten med gott fyller ändå faten. Valios laktosfria hjälper till, och på mässan åtee igen gå jag vill.

Madeleine Eklund skriver:

Varför jag ska vinna
Jag vill vinna biljetterna till mig och min käre mormor, min mormor är verkligen bäst på att laga mat och baka. Det skulle va en dröm för henne att gå på mat mässan och bli inspirerad av alla som ställer ut där. Min mormor älskar att baka och laga mat så jag vill jätte gärna ta med henne till mässan! :)

Emma Skarman skriver:

Laktos: känslig debatt
Varje vecka får jag höra: - men lite laktos fixar han väl... Min 6 -åriga pojke är laktosintollerant. Denna diagnos som jag ibland kan känna så mycket ilska inför. Får han i sig minsta lilla laktos så får han jätteont imagen och magen rasar såklart ihop. Laktos finns i så oerhört mycket mer än mjölk och jag ser denna tävling som en utbildningsmöjlighet för mig och min man så att vi får bra argument nästa gång vi blir ifrågasatta och känner oss som överdrivna föräldrar.

Louise Olsson skriver:

Äntligen laktosfri
Jag upptäckte min laktosintolerans för snart 10 år sedan och vilken produktutveckling sedan dess! Jag blir alltid som ett barn på julafton när jag går förbi det laktosfria sortimentet och ser att det kommit nya produkter! Tyvärr är min sambo inte lika fascinerad och inbillar sig att det är skillnad. Med en tur på mässan ändrar han sig förhoppningsvis och jag får återigen fylla på inspirationsförrådet och njuta av saker som jag redan vant mig av med då jag inte tål dem!

Rebecca Andersson skriver:

Jag o min lilla syster skulle
Jag o min lilla syster skulle vilja gå, när vi båda har överkänsliga magar.

Irene Andersson skriver:

Ta med min kusin och vi får
Ta med min kusin och vi får lite nyttig info med hem.

Vanja Jevtic skriver:

Tävling
Jag har små barn som är allergiska på olika födoämnen. .. Nötter, mjolkprotein, ägg, äpple, päron och alla stenfrukter. ... jag bill så gärna gå på mässa och träffa både Valio och andra för att få lite tips och råd i köket! !!

Sofie skriver:

Den godaste yoghurten är med hjortron / äpplen
Jag vill bjuda med min mamma på mässan så att hon får koppla av från jobbet och provsmaka er goda yoghurt.

Sofie skriver:

Den godaste yoghurten är med hjortron / äpplen
Jag vill bjuda med min mamma på mässan så att hon får koppla av från jobbet och provsmaka er goda yoghurt.

Sussie Foremyr Ighomrore skriver:

Mat för Livet
Därför att jag alltid känner en inre harmoni inombords då jag kan gå på matmässor, att få strosa runt o fotografera, ta en munsbit av ngt, känna fröjd för ögat o se människor glada.

Ina skriver:

Mat för livet
Jag är hungrig! Jag behöver mer näring och mer mat!

Ia skriver:

Har två döttrar under
Har två döttrar under utredning av laktos o gluten. så de där skulle vara nyttigt att få gå på.

Beccy skriver:

Har haft problem i många år
Har haft problem i många år nu. Vill ta med syrran o åka ner

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar