Vinn biljetter till Skansen och Stora Familjedagen 18 maj!

Vinn biljetter till Skansen och Stora Familjedagen 18 maj!

Packa picknick och ta med familjen till en heldag! Dagen bjuder på roliga aktiviteter för både barn och vuxna, med allt från minidisco till skattjakt och ansiktsmålning. Flera av våra mest folkkära och populära artister som Martin Stenmarck, Alcazar, Janet Leon, Awa, Andreas Weise, Micke Syd och Mojje Johansson underhåller från Sollidenscenen. 

Kom förbi Valios tält där vi bjuder på smakprov på en av våra populära yoghurtar!   

Tävling: Vi bjuder 4 familjer på inträde. Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att motivera varför just du och din familj skall få träffa Valio på Skansens stora familjedag. 

Skriv din motivering i kommentarsfältet senast den 14/5 2014. Ange din e-mailadress så att vi kan kontakta dig vid eventuell vinst. Max 5 biljetter per hushåll. Eventuell vinstskatt betalas av pristagarna. Vinnarna utses av en jury på Valio. Anställda på Valio och deras familjer får ej delta. Vinnarna presenteras på bloggen den 15/5. Biljetterna finns sedan att hämta på Skansen samma dag som eventet, söndagen 18 maj. Lycka till! 

Läs mer om eventet här.

Kommentarer

Veronica morin skriver:

Vår son fyller 7 den 19/5 och
Vår son fyller 7 den 19/5 och han är som sin mor en liten nyfiken biolog! Och lillasyster behöver få ha lite kul hon oxå!

Linda Aalo skriver:

Vinn biljett till Skansen och Stora Familjedage
Tänk att få fira födelsedagshelgen på Skansen med min underbara familj, det är något vi skulle behöva efter en tuff tid som vi haft. Hoppas hoppas vi vinner så vi får ha en hel dag tillsammans!!

ingela asplund skriver:

Tävling skansen
Många år sedan vi var på skansen.SÅÅÅÅ dyrt att bara gå inggenom grindarna. Men en dag med både scen o djur, vore underbart o avslappnande. hoppas på vinst.

Krister Gunnar skriver:

Nu är det dotterns tur
Efter två tuffa år med tungt på jobbet, husbygge och röjning av stormfälld skog så är det dotterns tur att få stå i centrum den här sommaren. Att inleda det med en tur till Skansens familjedag vore väl lämpligt?

Anton skriver:

Jag tycker att ska vinna för
Jag tycker att ska vinna för att vara ute med familjen Det ska vara overaskning för barnen Tack

Anders Bjurhammer skriver:

Valio på Skansens stora dag
På Skansen och med Valio så upplever jag mina ursprungsrötter. Djuren och naturen jag mött när jag vandrat i finnskogen med mina bara fötter. Dofterna och vindens sus där jag växte upp i gårdens hus.

Annica L skriver:

Känsliga magar
Med överkänsliga magar vill vi träffa något som behagar.

Eva skriver:

Stora familjedagen
Stor familj som älskar musik skulle älska att vara pulik. Tittar gärna förbi ert tält tar ett smakprov, talar om vad vi tysker riktigt snällt.

Pao Lin skriver:

Jag har varit i Skansen bara
Jag har varit i Skansen bara en gång de senaste 12 åren, tror jag. Det skulle vara roligt att vinna och vara där med min stora familj, njuta av det sköna vädret (det blir nog fint den dag har jag hört), bra underhållning och självklart smaka på Valios yoghurtar.

Karolina Creech skriver:

Valio-Skansen
I min kropp flyter det nog något mer Valio än blod, så hjärtat leder oss till Valiotältet med gott mod. Jag är nu uppspelt att vi har chansen att vinna gladaste da´n på Skansen!

Marianne Valkama skriver:

Skansens familjedag
Har mina 3 barnbarn på 11,4 och 3 år hos mig hela helgen. Skulle vara toppen att glädja alla 3 med detta samtidigt. Finns något för alla åldrar för trevlig samvaro i nöjens tecken.

Helena skriver:

Skansen 18 Maj
En heldag med djur, musik och provsmak av yoghurt verkar topp. Önskar detta till min familj, skulle vara så mysigt, jag har hopp. Skattjakt och dansa till Alcazar hör inte till vardan´. En rolig överraskning för barnen, åka till Skansen men först genom storstan.

Irene Larsson skriver:

Tävling Skansen
Mitt lilla barnbarn gillar att gossa med getterna. Vill gärna låta honom få uppleva detta.

Tobias Eriksson skriver:

Tävling Skansen
Som student är min ekonomin inte super men Skansen är en av Stockholms stoltheter, en fin turistattraktion. Jag vill så gärna visa Skansen för min flickvän och hennes mamma innan visumet tar slut och dem reser hem till Kina om ett par veckor.

Monica Andersson skriver:

Familjedag på Skansen
Just den dagen fyller sonen 3 år och när vi ändå är där ska jag dra in gubbeb i den vackra kyrkan och fria till honom inför sommarens drop in bröllop :)

lena skriver:

Jag har ju en x-man som
Jag har ju en x-man som skaffat ny och underbar familj, och dem vill jag ta med på Skansen, det var länge sedan vi gjorde något kul ihop!

Pia Stenberg skriver:

Skansen
Vill överraska mitt barnbarn, han är en riktig skatt som förgyller tillvaron och gör livet glatt !!!

Annica Nlsson skriver:

Min dotter har alrig varit på skansen!
Min dotter har aldrig varit på skansen och sen så älskar både hon och jag Valio, köper alltid hem varje vecka ungefär 5 liter som tar slut på söndagen. :)

Carina Henemo skriver:

Duktig tjej
Min dotter har precis slutat med napp och har bestämt att hon vill lämna den till kattungarna på Skansen! Hon älskar er yoghurt så är ni där kan hon ju få träffa er och få belöning för hon varit duktig!!

Anna Lindholm skriver:

För att göra besöket på
För att göra besöket på Skansens Familjedag komplett, är provsmakningen hos Valio lika givet som inträdesbiljett! Sedan är vi redo att titta på djur och lyssna på musik, så snälla Valio gör den 18 maj god och upplevelserik!

Elisabeth Reich skriver:

Skansendag
Mitt barnbarn Irma, 3 1/2 år, har varit så rar och omtänksam mot sin lille för tidigt födda bror ----jag tycker hon ska belönas med en festlig Skansendag med far och mor !!! (farmor som barnvakt)

christina olsson skriver:

skansendagen
Det vore väldigt kul att få göra något med barnbarnet.

Anne skriver:

Skansen 18 Maj
Vi är en matglad familj som gillar provsmaka och hitta på nya favoriter och Valios produkter tillhör våra favoriter. Och att få leka lös i Skansen är inte så fel det heller.

Stefan skriver:

Familjedag
Familjen ska till Stockholm och shoppa på lördag. Tänkte överraska dem med en hotellnatt och en heldag till på söndagen! Vore en underbar upplevelse att få tillbringa den på Skansen med barnens favoritartister Alcazar och Mojje och inte att förglömma - hela familjens favoritfrukost-fixare Valio!!

Jane Johnsson skriver:

Valio <3 Skansen
Självklart skulle min son bli överlycklig över ett mysigt besök på skansen med lilla familjen. Skansen = lyx och kvalitettid.

Malin Hedlund skriver:

Vinn biljetter till Skansen och Stora Familjedagen 18 maj!
Familjen älskar Valio yoghurt, musik och Skansen och att få överraska dem med alla 3 saker på samma dag vore underbart.

Lina skriver:

Trotsåldern...
Familjens storebror gör allt man säger, fast TVÄRTEMOT Vet ej hur jag på denna energikrävande TROTSÅLDER ska råda bot... Kanske favoritdjuret VARGEN på honom kan få pli? Vi hoppas på detta i VALIOS regi!

Agneta Lind skriver:

Skansendag
Med lång laktosintolerans, var (är) Valio det enda som fanns. Ligger fortfarande i topp, fast andra märken dyker upp. Vi har Kenyaner hos oss, de är vana att kunna ta aporna i svansen, Men vad är väl mera svenskt att kunna visa än Skansen. Stockholms stolthet! Kommer gärna till ert tält för smakprov

Marre skriver:

Här kan man se katter,
Här kan man se katter, björnar och många flera, om du vill lära dig mera, om alla dessa fina djur i vår natur, krävs det lite tur!

Andreas skriver:

Vad vore inte en familjedag på skansen
Våran lilla dotter älskar djuren på skansen och hon längtar så efter att få besöka parken igen. Vore verkligen jätte mysigt att få ta med sig familjen dit nu på söndag och även att hälsa på bästa valio!

Johanna skriver:

Till mina tvillingtjejer
Mina fina tvillingtjejer älskar Skansen. De har varit en klippa nu när de fått två småbröder, och förtjänar en dag med endast mamma och pappa på tumanhand.

Erik skriver:

Skansendag
Vore fantastiskt att få en dag på Skansen och ha med en picknick bestående av valio. Kanske lägger jag ner detta i en frysbox så Barnen inte får polio. Men klart rent vatten bör ju finnas. Så vårt Skansenbesök lär blir något mitt Barn alltid kommer att minnas. Vi hoppas på mycket sol och glädje. Vi hoppas slippa någon skadeglädje.

Kristin skriver:

Äventyr med Valio på Skansen
Min syster med familj som bor i Jämtland kommer på besök i helgen till oss i Stockholm. Jag har laddat kylen med yoghurt från Valio, precis som det var under vår barndom. Något vi också alltid gjorde med vår mamma varje sommar när vi var små var ett besök på skansen. Vi tyckte det var en otrolig upplevelse och skulle gärna återuppleva det igen nu när vi har egna familjer båda två! Vi håller tummarna för ett äventyr med Valio på skansen! :-)

marion skriver:

familjekul på skansen
Skulle vilja ta med min 6åring o ch mamma Eila m pojkvän samt min pojkvän(som aldrig varit på skaansen och tacla dem för den fina hjälpen under min låånga sjukande med uvi lunginflamation och uppsägning på jobbet, med en uunderbar minnesvärd dag ute i det gröna tack vare bästaste bästa produkt märket inom livsmedel, då jag är laktos känslig efter min buk operation.

marion skriver:

familjekul /valiodag på skansen
Skulle vilja ta med min 6åring o ch mamma Eila m pojkvän samt min pojkvän(som aldrig varit på skaansen och tacla dem för den fina hjälpen under min låånga sjukande med uvi lunginflamation och uppsägning på jobbet, med en uunderbar minnesvärd dag ute i det gröna tack vare bästaste bästa produkt märket inom livsmedel, då jag är laktos känslig efter min buk operation.

Mats skriver:

Skansen är den perfekta
Skansen är den perfekta utflykten för hela familjen, och nu är bästa tiden på året med tanke på vädret. Tyvärr är det bara jag som tycker Berguven ör rolig att se.

Eva skriver:

Familjedag på Skansen
Barnaåren går så fort, den ljuvliga tiden är allt för kort. Snart vill de roa sig utan mamma, och livet blir aldrig mer detsamma. Familjedag på Skansen kan bli ett roligt och mysigt gemensamt minne för livet, när barnen förbereder sig för att ut i tonårslivet ta klivet.

Camilla senneson skriver:

Vår dotter vi hämtat från
Vår dotter vi hämtat från Kina skulle älska ett besök på Skansen! Där jag var ofta som liten... Att få sprida traditionen vidare... Underbart!

frida skriver:

resept
jag min mamma drömmer om att resa till skansen och det skulle vara en kul sak för min familj

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar