Vinn en årsförbrukning av proteinrika mellanmål!

Vinn en årsförbrukning av proteinrika mellanmål!

Nu har du chansen att vinna en årsförbrukning av Valios proteinberikade mellanmålsprodukter, PROfeel®

Tävling:
Motivera varför just du behöver en extra knuff i vardagen av PROfeel®.

Skriv din motivering i kommentarsfältet senast den 18/3 2014. Vinnaren utses av en jury på Valio. Anställda på Valio samt deras familjer får ej delta. Vinnaren presenteras på bloggen den 20/3. Lycka till!

1:a pris – en årsförbrukning av Valio PROfeel® produkter
2:a pris – 500 kr i värdecheckar
3:e pris – 200 kr i värdecheckar
4:e-10:e pris – 100 kr i värdecheckar

Kommentarer

Moa skriver:

Kommer snart behöva skiljas
Kommer snart behöva skiljas från min sambo, för att sen försöka klara mig utan honom ett år, och då kunde jag verkligen behöva en extra knuff för att klara vardagen

Emma skriver:

Träning kräver proteinrika mellanmål!
Under de senaste månaderna har jag börjat styrketräna och fått goda resultat, men är långt ifrån klar. Jag vill bli starkare och mer hälsosam, men för det krävs det bra och näringsrik mat, där bland annat protein har en avgörande roll. Valios mellanmålsprodukter skulle passa mig perfekt då jag kan enkelt mumsa i mig en sådan innan träning och få energin jag behöver för att kunna genomföra träningen med bra resultat och ork. Sen att jag är student och har begränsad ekonomi innebär även att min plånbok skulle vara mycket tacksam! :)

Linda Wallin skriver:

Tävling
Det bodde en tjej i Nacka Som Valio alltid kan tacka För senare på eftermiddagen En kvarg alltid lätt slinker ned i magen Om just jag vann skulle jag spara en rejäl hacka

Siv Åkerlind Bäckman skriver:

Tävling
Att kunna hjälpa och stötta mina barn o barnbarn här i livet har varit mitt måtto.Att sen arbeta hel tid med sovande jour utan för schemat kräver sin kvinna.att då kunna få sig en liten knuff till mellis skulle inte vara helt fel

Solbritt Ilkert skriver:

Jag är dålig på att äta rätt
Jag är dålig på att äta rätt och känner att jag behöver något som gör att jag orkar träna lite mer. Vill inte gå upp i vikt eftersom jag väger lite lagom nu, så därför behöver jag något så jag inte äter fel och varken orkar träna eller annat.

Elisabeth Gustafsson skriver:

Vardagen med PROfeel®
En mättande proteinkick är just vad som behövs före eller efter träning för att komma i trim, med Valios PROfeel® - simsalabim. En knuff som höjer glädjen från noll till hundra ”Made in Finland”, ett måste för livsnjutare i tiden!

Solbritt Ilkert skriver:

Profeel tävling
Jag behöver något som gör att jag orkar träna bättre och slippa ångesten för vad jag stoppar i mig. Något som mättar mellan måltiderna vore toppen.

Anneli skriver:

Mellanmål är inte lätt,
Mellanmål är inte lätt, det gäller att i vardagen kunna välja rätt, med PROfeel från Valio i mitt kylskåp skulle jag få en knuff att rata choklad, och ändå hålla mig mätt och glad!

Henrik skriver:

Valio PROfeel optimist
Blöjor, barnskrik och korta nätter ger energibrist, Bilande, jobb och stress gör livet hektiskt, Om jag vann skulle jag inte bli trist, för en extra knuff i vardagen skulle vara schysst! Jag är förvisso inte kostspecialist, men när det gäller Valio PROfeel produkter en övertygad optimist!

Tjockis skriver:

9 månaders lättja är snart
9 månaders lättja är snart över. Nä hörrni nu har jag vilat klart och jag ser fram emot att bebisen kommer och jag kan röra mig normalt igen. Till april, när bebis kommer, ska jag ha köpt nya sköna träningskläder, bytt ut till bättre mat hemma. Det här choko-holiken måste bort! Allt ska vara klart och då passar det bra med extra nyttiga mellisar!

Kia skriver:

Stress Stress & Stress
Sterssen äter mig inifrån och magen säckar ihop. Detta vore en bra start att ta igen magen på och komma ikapp sig själv igen.

Elin skriver:

Behöver muskler så jag blir
Behöver muskler så jag blir snygg och kan ha klänning med bar rygg Försöker skida och springa runt men behöver nog äta mera sunt

Emma Eriksson skriver:

Hooked on a Valio Pro feel-ing
Utan mellanmål blir denna småbarnsmor både trött och arg då vore det toppen att bota humörsvängningen med kvarg Med två små tjejer och en bebis på gång behöver jag vara i form hela dagen lång En smakrik Valio Pro feel-ing ger mig en invärtes healing som ett kraftfullt och smakrikt batteri laddar den mig med 100 procent energi

Estelle Bunner skriver:

Jag vill vara snäll mot min kropp.
Jag vill PROFeel. Jag vill få energi dem där dagarna då energin inte finns där, då jag inte hoppar upp ur sängen på morgonen. Jag vill behålla min energi hela dagen och att äta PROFeel som innehåller det min kropp behöver efter en morgon med svett och glädje. Jag vill vara snäll mot min kropp, och då vet jag jag att PROFeel kan hjälpa mig!

Madeleine skriver:

Hålla lågan brinnande
Hej, Jag behöver en riktigt knuff i rätt riktning. Jag befinner mig nu på slutspurten inför min juristexamen. Jag har våndats över studierna i över 10 år men äntligen tagit mig i kragen och sagt upp mig från jobbet och nu ser det ut som det kan bli examen till hösten. Så det kommer bli många sena pluggnätter då er PROfeel kommer hjälpa mig att hålla lågan brinnande och prestera på topp.

Linnea Ångström skriver:

Har det senaste året börjat
Har det senaste året börjat styrketräna rätt hårt tillsammans med min sambo, och mellan plugg, jobb, gym och hundpromender är det svårt att hinna få i sig så mycket som jag faktiskt behöver för en sån livsstil som jag har. Därför är det så bra med Valio PROfeel, bara att ta fram och njuta! Det är precis vad jag behöver för att orka och för attnå de resultat jag vill ha! Bästa hjälpen och knuffen jag kan få.

Carina Henemo skriver:

Kickstart
Hoppas PROfeel tillsammans med träning kan hjälpa mig att komma i form till sommaren!! Snabbt gott och nyttigt efter träningen! Man rushar lite fortare när man vet vad man längtar hem till......

Frida skriver:

Arbetslös short on cash allt
Arbetslös short on cash allt som är gratis är bra och ger en extra knuff framåt.

Johanna Mårtensson skriver:

Pigg och glad
Bra start på dagen brukar man säga. Men eftersom jag inte klarar av att äta frukost på morgonen och aldrig vet vad jag ska äta till mellanmål så går jag ofta hungrig fram till lunch och då blir det mer än ofta att det slinker ned lite onyttiga saker också. Men att få vinna detta och veta att idag blir det super goda PROfeel så vet jag att trots att jag inte äter frukost så kommer det bli en bra start på dagen ändå.

OLA skriver:

Plugg plugg och PROfeel
Min fina fru ska till hösten börja plugga och hon är så väldigt dålig på att äta mat. Jag skulle vilja detta till henne så jag vet att hon får i sig något bra och nyttigt när hon åker iväg för en lång dag i skolan.

Annica Sundström skriver:

Familjens energidepå behöver
Familjens energidepå behöver ofta snabbt fyllas på jag skulle bli mycket populär om jag alla kunde bistå då.

Kristina Gustafsson skriver:

Vi flyttade långt då min
Vi flyttade långt då min sambo fick jobb. Nu är jag utan jobb och känner mig ensam och vilsen. Tyvärr leder detta till skräpmat. Skulle verkligen behöva ha någonting enkelt och nyttigt i kylskåpet varje dag som ger mig ny energi!

Susanne Friman skriver:

Nya utmaningar!
1:a april börjar jag ett nytt jobb! Och nej - det är inget aprilskämt! Nya tuffa utmaningar och längre dagar gör att jag kan behöva en rejäl och proteinspäckad knuff i rätt riktning. Valio har exakt det jag behöver och vill ha för att kunna ge allt! Prestation, koncentration och engagemang.

Annica Nilsson skriver:

Vi behöver mer mellanmålmys!
Har en pojkvän som är träningsnarkoman och jag har kommit igång igen och detta skulle vi nästan slåss om vem som ska få mest under en vecka. haha ^^ och sen tror jag min dotter skulle bli glad om hon också fick smaka en liten del.

Jennie Louise skriver:

Ett hälsosatmt val för mig och mina barn!
Jag vill väldigt gärna vara med! Jag är ensamståend och studerar, och har hela tiden tyckt att jag inte hadde tid till att träna och ofta sa at man nog inte helt rätt... Kilona hadde satt sig runt magen och jag stressed fram och tillbaka mellan min egen skola, sonens skola, dagis och mina barns fritids aktiviteter som bla är karate, fotboll, basket och simmning…. Det kändes verkligen inte bra och en dag stannade jag helt enkelt upp och valde att se anolunda på det! Ja ok, jag har inte tid att träna, men det finns ju mycket man kan göra och ändra pa ända! . Antingen kan jag skära ned I de aktiviteter som mina barn går till och det kändes inte bra för mig. Så jag började att utnyttja tiden till och från de olika aktiviteter. Jag gick och cycklade så mycket som möjligt, skaffade en steg räknare och tävlade mot mig själv I antal steg dag för dag! Det var verkligen kul, och fick verkligen igång tävlings människan I mig. Jag provade att göra bättre val när vi handlade och började ta med lunch hemifårn varje dag istället for att köpa ute! Jag gick ned flera kilo I vikt, på relativt kort tid och måste verkligen säga att jag inte känner mig lika stressed som jag gjorde tidigare! Jag tror att motivatioene ligger I både att se resultat men ochså när jag kan känna att jag mår bättre! Det kan vara svårt att komma igång, men tänk dig om och hitta det just du tycker om att göra, eller har tid med! För mig har stegräknare gjort all skillnad I världen och har blivit min ständiga följeslagare! Ibland ska det inte mer till, och nu när jag kommit igång är det svårt att få stopp på mig! Det skulle verkligen vara kanonbra både för mig själv och mina barn att ha turen att vinna I denna tävling och alltid ha lite mellamål hemma som ar snabbt men samtidigt ett bra hälsosamt alternativ! Hoppas verkligen på tur!

Anne-Louise Andersson skriver:

Tävling
Som nattarbetare sedan 30 år, är maten ett ständigt problem. Man vill äta något lätt, som ändå gör att man håller sig mätt. Detta vore ett perfekt alternativ!

elin skriver:

Är student och beach 2014
Är student och beach 2014 närmar sig... Inget mer är så :)

Caroline Karlsson skriver:

Laktosfria mellanmål.
Jag har ända sen förlossningen kämpat med att bli av med "överflödet". Att hitta lätta, laktosfria och dessutom färdiga mellanmål är inte lätt när man kombinerar familje- och arbetsliv. Så ofta tar man istället smörgåsar. Att få vinna detta hade gett mig en knuff i rätt riktning då det går betydligt snabbare att ta en burk kvarg istället för att bre smörgåsarna.

isbelle liljekvist skriver:

jag tränar väldigt mycket och
jag tränar väldigt mycket och slarvar med mellanmålet dessutom är jag student så pengarna räcker inte så långt. Det här hade varit en dröm att vinna. Jag hade fått mer ork och hade sluppit äta knäckebröd.

margareta s skriver:

Chans att vinna
Chans att vinna årsförbrukning av Valio proteinberikad mellanmålsproduk PROfeel® jag vill ha, en möjlighet att må bra. Mellanmål som bättre hälsa av jag får.Det här är ju mitt stora hälsoår!

Anna Nilsson skriver:

Blir pigg av era proteinrika mellanmål
Hej! Behöver extra protein för att kunna var det bästa stödet för min pappa som har levercancer. Vill vara pigg och alert och det blir jag av ert proteinrika mellanmål som är ett måste.

Linda skriver:

PROfeel
Vid årsskiftet började mitt nya liv, för nu ska badrumsvågen nedåt ta flera kliv, simning, löpning och att lyfta skrot, börjar sakteliga på bilringarna råda bot, tillsammans med PROfeel som leder mig rätt; för protein bygger muskler och håller mig mätt!

Caroline Wrethander skriver:

Min 15-åriga dotter har fått
Min 15-åriga dotter har fått smak på nyttigt leverne efter att ätit alltför mycket och ofta av godis, läsk och chips. En extra knuff och motivering att fortsätta på sitt nya liv hade varit toppen!

Hedvig hansson skriver:

Valio, det självklara valet
När jag väljer produkter är det ofta ur miljösynpunkt, och jag tycker att valio lever upp till alla dem krav jag ställer på en vara! Att en forskare fått nobelpriset i fysik vid forsking pä mjölk visar gott och tydligt hur fantastiskt företag Valio är! Att vinna produkter från er skulle vara fantastiskt, då båda jag och min mamma är ett stort fan av era produkter skulle det uppskattas enorm om jag vann och fick dela med mig till henne. Tycker hon är så värd det.

Clara skriver:

Valio
Väntar¨barn i maj och ser verkligen fram emot det men det kräver varierad kost och då är ju Valio PROfeel utmärkt för att orka vara en pigg och glad mamma.

nathalie teodorson skriver:

Mitt nya liv är på gång,
Mitt nya liv är på gång, jag kämpar faktiskt dagen lång. Snart blir timmarna på gymmet ännu fler, och då måste jag även orka prestera mer! PROfeel kan hjälpa mig att pusha på, så att jag mina gamla rekord kan slå. Det är dags för mer nyttigheter och proteiner, PROfeels produkter ger mig bara glada miner!

Eva Flood skriver:

Trött och sleten
Är trött och sleten orken borta,Kroppen behöver en energi kick,håller på med 5 två dieten vet inte om det här vore ett bra alternativ att ta på fastedagen,kanske vore värt att pröva.

BIRGITTA NILSSON skriver:

VALIO VORE BÖRJAN TILL ETT BÄTTRE TRÄNINGSLIV
blod, svett, tåra vill träna både arma och låra vill även börja spinna om detta proteinmellanmål jag vinna

Jenny T. skriver:

Mitt nyårslöfte när jag
Mitt nyårslöfte när jag skålade med skumpa, var 2014 skall jag få en fastare rumpa, och en kropp som är mer muskulös, typ en blandning av tyngdlyftare och dansös. Valio Profeel får gärna bli en vän på denna färden, de står för god smak, kvalitet och sunda värden!

Maria skriver:

Att vara arbetslös och
Att vara arbetslös och försöka hålla livet i trim: söka jobb, sköta boendet, relationerna, träningen... är nog inte det lättaste. Jag uppskattar allt stöd och vänskapliga knuffar i vardagen.

Sus skriver:

Viktigt för mina två
Viktigt för mina två hockeysöner... stora, växande och snygga.... Är bra mellanmål för att sina muskler kunna bygga... Rätt kombination av träning, mat, återhämtning och vila... Och vid vinst behöver jag inte fram och tillbaks från affären bila!!

Viktor skriver:

Jag har nu bestämt mig för
Jag har nu bestämt mig för att satsa på längdskidåkningen till fullo och det medför extremt mycket träning och desto mindre tid att göra ordning goda och mellanmål med bra näringsinnehåll. Mellanmål är väldigt viktigt i träningssammanhang för t.ex. återhämtning och uppladdning, och jag skulle bli så otroligt glad om jag vann den här årsförbrukningen av era proteinrika mellanmål, som jag tycker riktigt mycket om! Ni skulle hjälpa mig med en stor knuff i vardagen och underlätta min träning väldigt mycket och hjälpa mig att nå mina mål inom längdskidåkningen och framtida Vasalopp!

hanna larsson skriver:

Tid och planering är inte min
Tid och planering är inte min starka sida Och då får ofta maten lida Men när mellis är det centrala Är proFeel det optimala!

Filip skriver:

Har precis börjat träna inför
Har precis börjat träna inför beach 2014. Hela vintern gick åt av hårt arbete för att förtvina så mycket muskler jag kunde och nu är det på tiden att något händer! Valio hade passat perfekt i träningsväskans ytterfack bredvid vattenflaskan och schampon. Det hade funkat perfekt som återhämtning efter ett hårt träningspass.

Filip skriver:

Tävling
Har precis börjat träna inför beach 2014. Hela vintern gick åt av hårt arbete för att förtvina så mycket muskler jag kunde och nu är det på tiden att något händer! Valio hade passat perfekt i träningsväskans ytterfack bredvid vattenflaskan och schampon. Det hade funkat perfekt som återhämtning efter ett hårt träningspass.

Anna Brunk skriver:

Jag blir så skönt mätt!
Jag är helt såld på kvarg och framför allt Valios fantastiska produkter. Jag blir så skönt mätt och mättnaden håller i sig otroligt länge. Nu kan jag inte vara utan Valios kvarg till frukost!

Millah skriver:

Jag behöver verkligen lite
Jag behöver verkligen lite hjälp på vägen då jag är otroligt dålig att få i mig något över huvudtaget så vad vore inte bättre att börja bli bättre på det med bra produkter som är bra för en. SKulle betyda otroligt mycket att vinna detta pris. Massa kramar // Millah millahoman@hotmail.com

Anna Klingsmo skriver:

Tävling
Pro feel är styrka på burk, full av energi, laddar kroppens eget batteri, Nu är slöhetens tid förbi, jag blir stark, pigg och känner mig fri!

Rosita skriver:

Skyr
Börjar snart ta en daglig tur trots alla bestyr toppar den helst med en nyttig skyr.

Gunilla skriver:

Tävling
Vill på alla vis- i min lilla kris.. Gå ner i vikt - på lång sikt. Vill få mer energi - och piggare bli. Så om jag nu får vinna - blir jag en ny och hälsosam kvinna!

Sidor

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar