Vinn en årsförbrukning av proteinrika mellanmål!

Vinn en årsförbrukning av proteinrika mellanmål!

Nu har du återigen chansen att vinna en årsförbrukning av Valios proteinberikade mallanmålsprodukter, PROfeel®

Tävling:
Motivera varför just du behöver en extra knuff i vardagen av PROfeel®

Skriv din motivering i kommentarsfältet senast den 19/4 2014

Vinnaren utses av en jury på Valio. Anställda på Valio och deras familjer får ej delta.Vinnaren presenteras på bloggen den 24/4 Lycka till!

1:a pris - en årsförbrukning av Valio PROfeel® produkter
2:a pris - 500 kr i värdecheckar
3:e pris - 200 kr i värdecheckar
4-10:e pris - 100 kr i värdecheckar 

Kommentarer

L.H skriver:

Jag är svårt sjuk och har
Jag är svårt sjuk och har inte alltid orken till att laga bra mat eller mellanmål. Det är inte heller alltid jag tar mig upp ur sängen.. Det här är ett perfekt mellanmål för mig, enkelt att äta och jag kan lösa det själv när hälsan vill annat. Förhoppningen är att jag ska kunna ta mig framåt och påbörja min vandring på bättringsvägen men för att göra det måste jag samla ork och hitta bra näringsrika mål längs vägen.

Madde Andersson skriver:

Tävling: Motivera varför just du behöver en extra knuff i vardag
Jag vill vinna för att som studerande är jag hela tiden igång mellan lektioner och hem för att laga mat eller handla. Och då blir det lätt att istället för att äta ett nyttigt mellanmål slinker det ner muffins eller en chokladkaka.Tror att möjligheten att ha ett mer nyttigt mellanmål hemma skulle hjälpa mig bli en mer hälsosam person.

alma kaljaca skriver:

årsförbrukning av Valio
Jag och min man har bantat ner 10 kilo och målet är några kilo till.Med hjälp av VAlio skulle vi lyckas.

Linda Kangas skriver:

PROfeel®
Jag skulle verkligen behöva vinna en årsförbrukning av Valios proteinberikade mallanmålsprodukter, PROfeel® därför att jag har gjort en gastric bypass och detta är det ultimata mellanmålet för mig :-) Det skulle underlätta mycket att vinna en årsförbrukning!

Niina Lindström skriver:

Jag skulle vilja kunna få
Jag skulle vilja kunna få prova dessa då jag är gravid och har svårt att få i mig det som behövs..samt svårt att få upp järnvärdet lider även av lågt blodtryck! Värt att prova=)

Karin wiren skriver:

Jag behöver en knuff iryggen
Jag behöver en knuff iryggen jag fick en stroke förra året. Och jag har fått hemtjänst så detta hade varit perfekt för mig

Ronny Kero skriver:

Tävling
Min arbetsplats är inne i en maskin. Har skogen som fika, lunch och rastrum. Valio PROfeel passar min vardag perfekt. Gott, enkelt och nyttigt för kropp och knopp, håller magen och energin på topp!

Mattias skriver:

Urgott med sådant efter
Urgott med sådant efter träning, det är som en dröm!

Nils Eriksson skriver:

Kärlek!
Hej! Ja varför ska jag vinna. Finns säkert en hel del med folk som är värdiga vinnare till den underbara proteinrika mellanmål. Själv så använder jag mig av denna och eran nya kvarg/keso som är helt underbar och bra. Jag och min sambo är nu två barns föräldrar Kevin 3 år och Lucas 1 år. Innan och under tiden när vi väntade Kevin så la jag på mig väldigt mycket extra kilo och mådde inte alls bra. Sen när ett av det mest underbara man kan vara med om, att bli förälder skedde. Så tog jag mig i kragen och ändrade på mitt sett att leva. Så som ändrade mitt ätande och började röra på mig. En av sakerna som jag fortfarande använder som jag började med är just denna produkt ( nu även den nya kvarg/keso )den har hjälpt mig så mycket, så jag måste tacka er. Nu mår jag MYCKET bättre har tappat en hel del kilon ca 25-30 kg bara genom att äta bättre,oftare och motionera. Valio PROfeel är både gott, enkelt, prisvärt och väldigt bra. MvH Nisse

Angela bergström skriver:

Valio tävling kvarg
Hej! Jag har en dotter som tränar mycke oh är laxrosa Så brukar köpa dessa till henne oh hon gillar Verkligen dom. Så skulle bli jätte glad om Jag vann den här tävlingen .

annika skriver:

Vill få träningssuget
Vill få träningssuget tillbaka, jobba bort allt från gravidkilon till dubbelhaka.

Anne-Louise Andersson skriver:

Ett perfekt nattmål på mitt
Ett perfekt nattmål på mitt jobb. Arbetar alltid natt och det ska vara något lätt, men samtidigt mättande jag stoppar i mej!

Tessi Tranehed skriver:

Tävling
Hej! Mitt namn är Tessi Tranehed, jag är 13 år gammal och tävlar i a-serien ikonståkning.Jag har räknat ut att jag äter ca 156 liter yoghurt om året, dvs 3 paket i veckan. Det är viktigt att äta i samband med träning och era produkter passar perfekt när man tränar därför tycker jag att jag ska vinna:-) Mvh Tessi Tranehed :)

Elisabeth Johnson skriver:

75 års dagen har passerats
75 års dagen har passerats och antalet proteiner har minimerats. Valio PROfeel i ett år, grattis till min kropp, som skulle leva opp.

Eva Eriksson skriver:

Jag har M.S och lagar inte
Jag har M.S och lagar inte till mig mat så lätt . Men detta mellanmål har jag kommit på är bra och mättande och lätt att ta med sig <3 plus att det är bra med energi i den lilla burken och GOD är den med <3

tessy skriver:

Tävling
Jag har bestämt mig för att börja ta tag i mina matvanor och sluta att bara äta en gång om dagen, detta skulle vara det perfekta mellanmålet :)

MK skriver:

Profeel en del av min vardag
Tränar varje dag utöver det har jag väldigt aktiv liv med heltidsstudier och mycket jobb vid sidan om. En räddning av Profeels proteinberikade måltid räddar mig till att må topp och alltid prestera på den nivå jag alltid kan göra. Tack Profeel:).

Anna Eiderbrant skriver:

Gör vardagsvanorna njutningsfulla!
På vägen mot mitt nya, friska liv är mellanmål en viktig del, men det är inte alltid lätt att få in när aptiten tryter. Som tur är har jag hittat PROfeels produkter som med sitt goda innehåll har gjort det både enkelt och gott att fylla på energidepåerna inte bara en, utan flera gånger mer om dagen!

Jessica Söder skriver:

Tävling
Vore ej fel att testa dessa som mellanmål.För en push i vardagen då jag har börjat träna ca 4-5dagar i veckan,i förhoppning av viktnedgång.Det är fortfarande mycket mer som behövs och det skulle vara perfekt med dessa mellan måltiderna speciellt när ekonomin inte tillåter att köpa det lilla extra.

Caisa skriver:

Extra knuff i vardagen av PROfeel®
Att vara slö och seg på morgonen är inte kul:/Men en krämig god Valio Vanilj Kvarg + massa nötter och bär gör mig redo att sätta igång med disken,och starkare i armarna blir man efter varje armtag med PROfeel Protein:]

Malin van Ham skriver:

profeel
som laktosintolerant finns det inte alltid goda och bra mellanmål att äta, profeel gjorde det enkelt att hitta rätt nu kan jag min viktnedgång och bättre hälsa mäta, men ännu en knuff för att hitta rätt sätt jag kan få ett enkelt mellanmål och lätt bli mätt

Hengameh basiri skriver:

Opererat handen o äter ej som
Opererat handen o äter ej som jag borde o knappast de kroppen behöver. Detta vore perfekt för kroppen då den ska läka och återställa sig

Eva Almstrand skriver:

Tävling
Motiveringen lyder!! PRO kvarg från Valio har ej testat ännu! Men men alla andra av era produkter fyller vårt kylskåp varje vecka!! Verkligen värld varje krona som vi spenderat på Valio produkter.

malin bovington skriver:

Hej!
Hej! Jag önskar detta för mig och min pojkvän. Vi har varit tillsammans i 4 år och tänkte flytta ihop för första gången i sommar/höst och samtidigt ta tag i träningen för första gången också. Jag har inte tränat sedan jag var kanske 13 år och är 24 nu!

Anna-Karin Danielsson skriver:

Tävling!
En vinnst hade hjälpt att få äta detta goa och tillföra BRA grejer till kroppen.. Funkar som mellanmål från punkt A till B i hastiga tider.. Det hade även hjälpt till i "kassan", tyvärr kan man inte alltid köpa dessa goa grejer:) mmmm, håller tummarna för en GO vinnst!!

inas skriver:

en god kick
Jag försöker träna mer och bli smalare, men jag dras oftast till att äta goda onyttigheter och sitter då kvar och kollar runt på facebook (vilket var på detta sättet jag hitta denna tävling) och om jag får något gott, nyttigt och något som får mig att röra på mig går det säkert bättre, och därför förtjänar jag att vvinna :)

isabella skriver:

Gott o nyttigt är aldrig fel,
Gott o nyttigt är aldrig fel, PROfeel skulle underlätta min vardag en hel del. Stress o jäkt i vardagsliven, denna goding skulle va en given favorit!

Fanny skriver:

Som heltidsstudent och en som
Som heltidsstudent och en som älskar allt som heter träning skulle PROfeel vara det perfekta mellanmålet att slänga i sig mellan vägen till och från skola/gym :)

Erik skriver:

Laktosintollerant träningsnarkoman
Målet är CBB, vägen dit är kantad av frestelser, hårt slit och en exceptionell kosthållning. Frukosten är inte så svår att få till, lunchen består av kyckling/torsk och ris, kvällsmaten blir en rejäl omelett - men det där mellanmålet. Jag har försökt med det mesta men aldrig hittat något jag fastnat för. När man behöver ta allergier i beaktning blir det än värre att hitta ett bra mellanmål men ni kanske har lyckats? Jag hoppas få chansen att pröva om så inte är fallet!

Sophie Persson skriver:

Jag har varit deprimerad i
Jag har varit deprimerad i några år och ätit antidepp-tabletter, som fått mig att öka mycket i vikt. Nu är jag äntligen frisk nog att sluta med medicinen, men vikten tar tid att bli av med. Har börjat motionera mer och kämpar för att äta nyttigare och bättre. Valios produkter skulle verkligen hjälpa mig att komma in på rätt spår i livet igen!

Anne skriver:

PROfeel® kvarg
Eftersom jag är mager och äter inte kött behöver jag äta mer protein. Vill ersätta proteinpulvret med kvarg, speciellt efter styrketräningen skulle PROfeel® kvarg vara perfekt och snabb sätt att fixa en liten mellanmål.

ingela asplund skriver:

Tävling års förbrukning
Dålig på att äta bra mellan mål, men det är även gott att äta som kvällsmål tillsammans med en frukt eller på helgen med några goda finn crips o doppa i eller kex bitar, Mycket proteiner o kalcium är viktig för mitt bensköra skellet.

Alexandra Almquist skriver:

Tävling Valio PROfeel
När jag mig i vardagen vill bli stärkt, passar en produkt från valio PROfeel helt utmärkt! Då de både mättar och smakar bra bidrar de med ett begär som skriker: "vill ha!, vill ha!" Så möjligheten till att få kunna unna sig en om dagen skulle resultera i glädjetjut och jubel från lilla magen :)

Ingrid skriver:

Ansvar
Vi är en aktiv familj och som förälder, människa och lärare känner jag stort ansvar för kost och miljö. Med valios produkter känns allt bra!

MariaM skriver:

För ett lättare liv...
...i dubbelbemärkelse. Jag har börjat träna för att bli av med de sista graviditetskilona, något som visat sig vara ganska svårt. Försöker prioritera så jag kan sticka iväg och träna en stund medan barnen och pappa är hemma, men när sedan mellanmål ska fixas så finns varken ork eller fantasi att komma på goda, smarta och smidiga måltider. Detta vore ju den perfekta lösningen! Boosta både smaklökarna och energin på samma gång!

Kristiina skriver:

puff i rätt riktning
är en 61 årig tant ( 158 cm kort)som börjat styrketräna: idag marklyft 65 kg, knäböj med 40 kg mm, behöver PROfeel för att kunna prestera lite till ...

Erja skriver:

Trygg val!
Att köpa valios produkter tycker jag är ett tryggt val. Pro feel ger de proteiner som min tonåsdotter behöver när hon tränar. Pro feel produkter är nyttiga och dessutom goda mellanmål som hjälper henne och hela familjen att orka med den hektiska vardagen och är ett utmärkt komplement i kosten!

Dordy skriver:

VINNA Valio
Ja det skulle vara trevligt att vinna nästan halva livet har jag varit sjuk är 78 år det blir många burkar Valio.

MF skriver:

Tränande familj
Vi är en familj på fyra personer som alla tränar ca fem dagar i veckan. Tillkommer alla matcher så vi är alltid på språng. Profeel skulle passa oss alla som ett mellanmål i farten! Skulle spara tid, pengar och passa våra smaklökar och laktosintolleranta magar.

Pernilla Fransson skriver:

Träning
Tränar styrketräning på lunchen ca 3 ggr/vecka och vill ha ett enkelt, snabbt och gott mellanmål att stoppa i magen efteråt. :-)

Kia skriver:

Snabbt och Gott.
Enkelt att ta med sig och när man sitter i en bil att äta, eller är på gående fot eller resande. Vem som helst och närsomhelst, har nytta av dessa små läckerheter som inte bara är riktigt goda utan mättar på ett bra sätt med.

Solbritt Ilkert skriver:

Årsförukning av Valio
Jag tycker mycket om Valios produkter, det gör så bra för magen. Så jag hoppas vinna och få må bra länge till.

Annica Nilsson skriver:

Många problem med magen.
Jag har som många andra. problem med magen. Jag har magkatarr, gallstens problem. De säger på vårdcentralen att jag måste äta regelbundet och bra för magen. Men jag hinner aldrig göra frykost på morgonen då jag är morgontrött. Så vill ha allt klart så jag kan skyffla ner den i väskan så kan jag äta frukosten på jobbet och det blir det alltid från kiosken på kontoret. Så detta kanske får min mage att må bra igen och jag slipper sjukanmäla mig för gallsten och magkatarr.

Nina skriver:

Lyckligt gravid men orkeslös
Jag är gravid i femte månaden och har tappat flåset sen jag åkte på järnbrist de första månaderna. Jag börjar få bättre järnvärden nu och jobbar på flåset nu när det fina vädret börjar komma. Min bebi och jag skulle bra gärna vilja ha lite hjälp på traven med ett gott och nyttigt mellanmål.: )

Charlotte Håkansson skriver:

Dyr pojkvän
Jag skulle vilja vinna en årsförbrukning av valios proteinberikade mellanmålsprodukter då jag har en pojkvän som älskar kvarg. Plånboken blir lättare och lättare för varje månad och jag skulle hellre hitta på något roligt för dessa slantarna i matkassan. Dessutom hade jag ju haft någon som hoppat av lycka över en årsförbrukning av kvarg.

Kristina Werin skriver:

Nyttigt mellanmål
Stora problem jag med magen har nästan varje dag pga IBS. Men med hjälp av Valio PROfeel kanske magen skulle bli mycket bättre och kanske till och med go' och glad.

Daniella skriver:

PROfeel®
En PROfeel® per dag, efter jag gått min promenad. I skolbänken jag sitter, med PROfeel i magen jag kraften besitter. Då kan jag svara fröken,att jag knäckt den svåraste nöten!

Daniella skriver:

Tävling PROfeel
En PROfeel per dag,efter min morgon promenad. I skolbänken jag sitter,med PROfeel i magen,jag kraften besitter. Då kan jag svara fröken,att knäckt den svåraste nöten!

Emma skriver:

Mellan att ge och ta
Jag är inget fitnessfreak, inte undernärd och inte urfattig. Jag pluggar till sjuksköterska, en utbildning som är mycket mer krävande än vad jag förväntade mig - men även väldigt givande. Krävande med mängden plugg, tid och det vardagliga livet, med sånt som träning och vänner. Ibland är det svårt att räcka till, både när det gäller andra och mig själv. Det är lätt att glömma det där mellanmålet, den där pausen och de där djupa andetagen. Krävande och givande, att ge och få - och det är det allt handlar om. En årsförbrukning av Valios kvarg gör mig inte rik, inte till en sjuksköterska eller fitnesstjej, men det skulle ge mig skjutsen till den där pausen, orken och bekräftelsen på att man alltid får tillbaka om man ger. Precis som ordet säger, "mellanmål", så krävs en skjuts för att nå dit. Jag vill orka hjälpa människor.

annica sundström skriver:

Familjens energidepå behöver
Familjens energidepå behöver ofta snabbt fyllas på jag skulle bli mycket populär om jag alla snabbt kunde bistå då.

Sidor

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar