Vinnare av en årsförbrukning av Valio PROfeel®...

Vinnare av en årsförbrukning av Valio PROfeel®...

Nu är vinnarna i tävlingen utsedda! Vi tackar för alla bidrag som har kommit in, har varit enormt roligt att läsa alla motiveringar. Många skratt har det blivit men också många allvarsamma stunder. Att äta rätt är inte alltid enkelt, och alla är vi olika med olika förutsättningar. Men har man viljan att förändra något har man kommit en bra bit på vägen. Så även om just du inte har vunnit i denna tävling så är det aldrig försent att ge dig själv den där extra knuffen. 

1:a plats - Henrik
Valio PROfeel optimist
Blöjor, barnskrik och korta nätter ger energibrist, Bilande, jobb och stress gör livet hektiskt, Om jag vann skulle jag inte bli trist, för en extra knuff i vardagen skulle vara schysst! Jag är förvisso inte kostspecialist, men när det gäller Valio PROfeel produkter en övertygad optimist!

2:a plats - Anneli
Mellanmål är inte lätt
Mellanmål är inte lätt, det gäller att i vardagen kunna välja rätt, med PROfeel från Valio i mitt kylskåp skulle jag få en knuff att rata choklad, och ändå hålla mig mätt och glad!

3:a plats - Jenny
Tävlar för ett helt lag
Jag tävlar för att kunna ge en extra knuff till IBK Dalen som har hadt en tung innebandysäsong i SSL. De skulle behöva en knuff nu när försäsongen snart drar igång, och om jag vinner får dom hela vinsten.

4:e - 10:e plats

Mia
Vi behöver en extra knuff i vardagen av PROfeel®!
I våran familj är det alltid fullt ös men stressar man mycket är man snart utan klös då energin dalar och dippar och orken är noll behöver vi mellanmål som på proteinet har koll! 

Elin
TJURRUSET 2014
Hej på er Valio och jury! Här om dagen skickade min närmaste vän och vapendragare över ett klipp från Tjurruset 2013 och bad mig titta. Naturligtvis lydde jag och iakttog med skräckblandad förtjusning dessa leriga, svettiga och envisa människor ta sig fram. Lade fram för mamma och pappa, vänner och människor jag stötte på i dagarna att jag var jäkligt sugen på att delta och fick på pricken samma reaktion från allihopa. "Ska du? Du som flåsar när du joggar till bussen!" "Ska du inte sätta ett mer realistiskt mål? Vad sägs om vårruset?" "Är inte det där bara för män?" Berättade om detta över telefon för min vän som, bör tilläggas, löptränar några gånger i veckan och fick först tystnad till svar. I luren hördes klick och ett väldigt hamrande på tangentbord. "Sådärja, då var vi anmälda" Jag ska alltså springa Tjurruset i höst. Jag som började gymma för första gången i mitt liv nu i januari. Jag som älskar att gå ut och dricka öl, äta gott och (hjälpbordeverkligensluta) feströker ibland. Jag har cirka nio månader på mig att komma i form och behöver all hjälp jag kan få för NU JÄKLAR SKA JAG VISA ER ALLA.

Emma Eriksson
Hooked on a Valio Pro feel-ing
Utan mellanmål blir denna småbarnsmor både trött och arg då vore det toppen att bota humörsvängningen med kvarg Med två små tjejer och en bebis på gång behöver jag vara i form hela dagen lång En smakrik Valio Pro feel-ing ger mig en invärtes healing som ett kraftfullt och smakrikt batteri laddar den mig med 100 procent energi

Hanna Andersson
En knuff
Rasar i vikt som nybliven mamma, tar mycket energi att promenera och amma. Smal som jag är vill jag inte förgås, bra mellis är svårt när man ej tål laktos. Så enkelt som PROfeel ska det ju vara, med styrka och ork min kropp kommer svara!

Emma
Träning kräver proteinrika mellanmål!
Under de senaste månaderna har jag börjat styrketräna och fått goda resultat, men är långt ifrån klar. Jag vill bli starkare och mer hälsosam, men för det krävs det bra och näringsrik mat, där bland annat protein har en avgörande roll. Valios mellanmålsprodukter skulle passa mig perfekt då jag kan enkelt mumsa i mig en sådan innan träning och få energin jag behöver för att kunna genomföra träningen med bra resultat och ork. Sen att jag är student och har begränsad ekonomi innebär även att min plånbok skulle vara mycket tacksam! :)

Cecilia
Jag har varit
Jag har varit laktosintolerant i många år och samt blivit glutenintolerant på senare år. Då Jag tränar och försöker ha en nyttig livsstil gällande kosten. Jag letar aktivt efter nya nyttiga nellanmål med hög proteinhalt och smakar gott. Valios nya produktserie smakar både väldigt gott och har hög proteinhalt. Att då få chansen att vinna en årsförbrukning av denna produkt när man redan har höga kostnade av "allergivänliga" produkter som glutenfritt och laktosfritt skulle göra mig väldigt lycklig och evigt tacksam!!! // Cecilia

Sara Arv
Till min syster
Skulle gärna vilja ge denna vinst till min syster, hon har kämpat med sin vikt så länge jag kan minnas, att se henne må dåligt var inte lätt, efter 3 barn hon äntligen börjat gå ner i vikt. 5 dagars träning på gym, och promenader dit och hem. att hon inte hinner äta som hon skal är uppenbart. Att hon skulle få denna vinst skulle vara guld värt, då hon behöver både något mättande och nyttig. Att hon gått ner mer än 30 kg, tycker jag är starkt gjort!!!håller tummar och tår och hoppas hon denna vinst får.

Ni som har vunnit ber vi kontakta oss på: konsumentkontakt@valio.fi och lämna er adress så skickar vi vinsterna.

Hälsningar, 

Anna 

Kommentarer

* skriver:

Jag ger upp! Det går INTE att
Jag ger upp! Det går INTE att vinna hos valio

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar