Vinnarna är utsedda!

Vinnarna är utsedda!

Nu är vinnarna i tävlingen utsedda! Tack för alla bidrag ni har skickat in och hostorier ni har delat med er av. Att äta rätt är inte alltid enkelt, och alla är vi olika med olika förutsättningar. Men har man viljan att förändra något har man kommit en bra bit på vägen. Så även om just du inte har vunnit i denna tävling så är det aldrig försent att ge dig själv den där extra knuffen. Men här kommer vinnarna denna gång:

1:a plats - Ing-Marie Polichetti
I familjen älskas kvarg av både stor och liten, inte är det bara energi för de som tränar i eliten. Vi behöver alla fylla på med näringsriktig föda, med kvarg från Valio görs det lätt och utan möda! 

2:a plats - Magnus Jönsson
Jobbar och sliter hela dagen, dålig mat och ljud från magen. Reser mycket och besöker Donken ofta, trots att jag vet att det ju smakar kofta. Frukost är nåt sällsamt nu, inte ens ett glas från Mamma mu. Träningen sköts så gott det går, men inget maraton just i år. Så nu vill jag bara leva bra, och det kan jag med PROfeel var da'! 

3:e plats - Gisela
Den korta stunden mellan att man slutar jobbet för dagen och ännu inte kommit fram till dagis är både stressande och samtidigt avkopplande. Det är dagens enda lugna stund och den tidpunkt jag verkligen behöver fylla på min energidepå. 

4:e-10:e plats
Nils Eriksson
Kärlek! 
Hej! Ja varför ska jag vinna. Finns säkert en hel del med folk som är värdiga vinnare till den underbara proteinrika mellanmål. Själv så använder jag mig av denna och eran nya kvarg/keso som är helt underbar och bra. Jag och min sambo är nu två barns föräldrar Kevin 3 år och Lucas 1 år. Innan och under tiden när vi väntade Kevin så la jag på mig väldigt mycket extra kilo och mådde inte alls bra. Sen när ett av det mest underbara man kan vara med om, att bli förälder skedde. Så tog jag mig i kragen och ändrade på mitt sett att leva. Så som ändrade mitt ätande och började röra på mig. En av sakerna som jag fortfarande använder som jag började med är just denna produkt ( nu även den nya kvarg/keso )den har hjälpt mig så mycket, så jag måste tacka er. Nu mår jag MYCKET bättre har tappat en hel del kilon ca 25-30 kg bara genom att äta bättre,oftare och motionera. Valio PROfeel är både gott, enkelt, prisvärt och väldigt bra. MvH Nisse 

MK
Profeel en del av min vardag
Tränar varje dag utöver det har jag väldigt aktiv liv med heltidsstudier och mycket jobb vid sidan om. En räddning av Profeels proteinberikade måltid räddar mig till att må topp och alltid prestera på den nivå jag alltid kan göra. Tack Profeel:).

Alexandra Almquist
När jag mig i vardagen vill bli stärkt, passar en produkt från valio PROfeel helt utmärkt! Då de både mättar och smakar bra bidrar de med ett begär som skriker: "vill ha!, vill ha!" Så möjligheten till att få kunna unna sig en om dagen skulle resultera i glädjetjut och jubel från lilla magen :) 

Margareta S
Valios proteinberikade mellanmålsprodukter, PROfeel® jag önskar få, vill med det en hälsosammare nivå nå. Vardagenstress gör inte nyttigt matintag så lätt,därför vore dessa mellanmålsprodukter helt rätt.Jag vill ju bli hälsosamt mätt! 

ES 
Å vilken dröm!! Säg att den är sann. Tänk om just jag detta fantastiska pris vann. Då skulle jag överraska min fantastiska mamma, som alltid tänker och tar sej tid till andra och aldrig sej själv. Då hon har en krånglande mage, skulle Valios Profeel vara ett perfekt mellanmål till henne. 

Bernt Karlsson 
Kärlek uppstod vid första skeden. That´s it!!

Annelie Andersson
Dröm-vinst
Efter familjerekord i benbrott det senaste året, drömmer jag om en "knuff i vardagen" som plåster på såret... Med världens bästa och godaste VALIO kvarg vid min sida, kommer jag genom vardagens mörka ögonblick enkelt glida! 

Ni som har vunnit ber vi kontakta oss på: konsumentkontakt@valio.fi och lämna er adress så skickar vi vinsterna. 
Med det önskar vi er alla en riktigt härlig helg!

Hälsningar
Anna 

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar