Vinnarna av biljetterna till Skansen och Familjedagen är utsedda!

Vinnarna av biljetterna till Skansen och Familjedagen är utsedda!

Vinnarna i Skansen-tävlingen är utsedda! Vi tackar för alla bidrag som har kommit in, har varit väldigt rolig att läsa alla motiveringar. Många skratt men också några allvarsamma stunder. Vinnarna som skall få tillbringa söndag på Skansen är:

Erik. Skansendag: Vore fantastiskt att få en dag på Skansen och ha med en picknick bestående av valio. Kanske lägger jag ner detta i en frysbox så Barnen inte får polio. Men klart rent vatten bör ju finnas. Så vårt Skansenbesök lär blir något mitt Barn alltid kommer att minnas. Vi hoppas på mycket sol och glädje. Vi hoppas slippa någon skadeglädje.

Stefan. Familjedag: Familjen ska till Stockholm och shoppa på lördag. Tänkte överraska dem med en hotellnatt och en heldag till på söndagen! Vore en underbar upplevelse att få tillbringa den på Skansen med barnens favoritartister Alcazar och Mojje och inte att förglömma - hela familjens favoritfrukost-fixare Valio!!

Anna Lindholm. För att göra besöket på Skansens Familjedag komplett, är provsmakningen hos Valio lika givet som inträdesbiljett! Sedan är vi redo att titta på djur och lyssna på musik, så snälla Valio gör den 18 maj god och upplevelserik!

Karolina Creech. Valio-Skansen: I min kropp flyter det nog något mer Valio än blod, så hjärtat leder oss till Valiotältet med gott mod. Jag är nu uppspelt att vi har chansen att vinna gladaste da´n på Skansen!

Vi ser fram emot att få träffa er på ett soligt Skansen! Grattis!

Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar