Blogg

Vinnarna i VINN EN BOSCH SILENTMIXX PRO 900 W tävlingen!

Tävlingen VINN EN BOSCH SILENTMIXX PRO 900 W BLENDER är avslutad. Vinnarna är utsedda och kontaktade. 1:a pris var en blender från Bosch och 2:a och 3:e pris var värdecheckar på Valios goda och krämiga yoghurt.

Ett stort grattis till vinnarna och ett stort tack till alla som var med och tävlade!

1:a pris Maia

2:a pris Emmelina

3:e pris Yonatan

 

 


Vinn en Bosch SilentMixx Pro 900 W blender

Häng med oss och Fånga smaken i en smarrig smoothie som du mixar med en grymt bra mixer från Bosch. Genom att mixa ihop bär, frukter, grönsaker, kål eller växter med valfri bas, till exempel yoghurt, mjölkdryck, juice eller havredryck, får du ett matigt och nyttigt mål i flytande form. Smoothies är extra praktiskt att ta med i farten på väg till jobbet, gymmet eller eftermiddagsaktiviteter. Det är även gott och lyxigt att servera smoothies på brunchen eller som en svalkande efterrätt.

 


Fånga smaken med Valio - Vinn en el-scooter

Under sommaren tävlar vi ut en el-scooter per vecka. Varje vecka utses en vinnare av en el-scooter och 2:a-3:e pristagarna vinner varsin årsförbrukning av Valio yoghurt. Spela fånga smaken-spelet och var med och tävla om de fina priserna! Tävla här!


Hur agerar Valio utifrån Covid-19?

Under de senaste veckorna har vi förberett oss för att hantera den exceptionella situation som orsakas av coronaviruset (Covid-19). Valio har upprättat en grupp som leder arbetet och som följer situationen i såväl Sverige som Finland. Myndigheternas anvisningar följs noga och medarbetare och kunder hålls uppdaterade när det sker förändringar.


Vinnarna av två semlor från Bröd & Salt!

Tävlingen VINN EN SEMLA är avslutad. De fem vinnarna är utsedda och kontaktade. Priset var 2 semlor från Bröd & Salt. I samarbete med Valio inför tävlingen bakade PT-Fia laktosfria semlor på det legendariska bageriet Bröd & Salt i Stockholm.

Gillar du semlor så missa inte att läsa om PT-Fias besök på Bröd & Salt här (scrolla ner till rubriken "Det kan inte bli för mycket laktosfri grädde" eller se filmen från besöket här!


Vinnarna i tävlingen TA MED SEMESTERN HEM!

Tävlingen TA MED SEMESTERN HEM är avslutad. Samtliga vinnare är utsedda och kontaktade. 1:a pris var en ”hotellbrunch” hemma hos vinnaren för upp till tio personer. 2:a till 10:e pris var en årsförbrukning av Valios goda och krämiga yoghurt. Ett extra grattis till förstapristagaren som har valt datum och tid då Valios kockar Mikael & Mattias kommer på hembesök för att duka upp en storslagen och riktigt lyxig brunch.


Valio Eila® Drickyoghurt – Enkelt och gott mellanmål på semestern och i vardagen

Sportig kvinna håller i en drickyoghurt från Valio

Att äta mellanmål får oss att må bra och håller energidepåerna påfyllda under hela dagen. Trots detta är det lätt hänt att semesterns aktiviteter eller vardagsstressen leder till att vi hoppar över mellanmålet när tiden eller motivationen inte räcker till. Valios nya drickyoghurtar är perfekta att ta med när du är på språng och passar lika bra för alla magar!

 

Snabbt och enkelt mellanmål för barn och vuxna


Oddlygood® Veggie - Veganskt alternativ till ost

Oddlygood Veggie på vegansk pizza

Finns det något mer “svenskt” än ostmacka? I Sverige har vi en tradition av att äta bröd med smör och pålägg, till skillnad från i många andra länder där man använder brödet som en sista lösning för att få upp överbliven sås från tallriken. Vissa vanor är svåra att bryta, till exempel att byta ut frukostmackan mot något annat, och därför ser vi på Valio till att det finns något för alla. Av denna anledning har vi fokuserat lite extra på att ta fram växtbaserade produkter som gör gott för hälsan och för miljön.


Tre somriga yoghurtar med exotiska smaker från Valio

Planerar ni en hemester, eller så kallad staycation, i sommar? Passa då på att ta utlandet till Sverige i stället! Valio har tagit fram tre nya exotiska yoghurtsmaker från världens alla hörn - en serie kallad Världens smaker.


Kefirens 5 stora hälsofördelar

Hemmagjord kefir med kefirgryn

Kefir är syrad mjölk som tillhör släktet fermenterad kost. Fermenteringen innebär i detta fall att mjölken jäser med hjälp av kefirgryn och omvandlas till en krämig substans som påminner om fil eller yoghurt.


Sidor

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar