Espresso House Caffè Latte

Med den nordiska kärleken till god kaffedryck och drömmen om den perfekta islatten har Valio och Espresso House gemensamt tagit fram en Caffè Latte i tre goda smaker; Original, Caramel och nyheten Choco Mocha. Espresso House kylda Caffè Latte räddar dagen då kaffesuget eller törsten överraskar.

Tre iskalla favoriter

Njut av en riktigt härlig kaffeupplevelse med kylda Caffè Latte från Espresso House, en välbalanserad kombination av färsk laktosfri mjölk och välsmakande kaffe. Välj mellan smakerna Original, Caramel och Choco Mocha, inspirerade av de mest populära latte-dryckerna på Espresso House.

Upplev Espresso House. Överallt.

Nu kan du ta med Espresso House överallt! Smaka och njut av en kyld och uppfriskande Caffè Latte var du än går. Produkterna har dessutom ett återförslutningsbart lock så att du kan dricka den när du vill. Den är perfekt att ta med när du är på språng, ska på picknick i parken eller vill släcka törsten med något riktigt gott.

Espresso House & Valio

Espresso House brinner för en härlig kaffeupplevelse och Valio strävar efter att erbjuda goda laktosfria produkter baserade på färsk mjölk. Tillsammans vill Espresso House och Valio erbjuda det bästa av två världar med en islatte att dricka var du än är.

Rainforest Alliance certifierat kaffe

Kaffet i Valio Espresso House caffè latte är certfierat av Rainforest Alliance! Det är en oberoende ideell organisation som arbetar för att bevara den biologiska mångfalden och för att skapa hållbara försörjningsmöjligheter för bland annat kaffeodlare. Rainforest Alliance arbetar med att sprida bra jordbruksmetoder. Grödor som har producerats på certifierade odlingar får använda organisationens märkning.