Vår växtbaserade Oddlygood® Bake & Dessert hallon & blåbär kan användas precis som en mjölkbaserad kvarg - både till bakning och som mellanmål eller efterrätt. Den har en krämig konsistens och en god smak av hallon och blåbär som gör sig perfekt till olika bakverk. Bake & Dessert innehåller varken soja, palmolja eller gluten och passar bra för dig som är vegan.
*Dagligt referensintag
vatten, socker, fullhärdad kokosolja, glutenfritt havremjöl*, bondbönsprotein, hallon, rybsolja, blåbär, blåbärs- och lingonjuice (från koncentrat), kalcium, modifierad potatisstärkelse, aromer, emulgeringsmedel (E472e), salt, vitaminer (riboflavin (B2), B12, D2), jod, syrningskultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. Innehåller havre 4 % och bär 6 % (hallon 3 %, blåbär 2 %, blåbärsjuice 0,5 % och lingonjuice 0,5 %).
* Ämnen som kan orsaka allergier eller intoleranser har markerats
Valio Oddlygood® Bake & Dessert 180 g hallon & blåbär
6408430141456