Vår växtbaserade Oddlygood® Bake & Dessert vanilj kan användas precis som en mjölkbaserad kvarg - både till bakning och som mellanmål eller efterrätt. Den har en krämig konsistens och en god vaniljsmak som gör sig perfekt till olika bakverk. Bake & Dessert innehåller varken soja, palmolja eller gluten och passar bra för dig som är vegan.
*Dagligt referensintag
vatten, socker, fullhärdad kokosolja, glutenfritt havremjöl*, bondbönsprotein, rybsolja, kalcium, malen vaniljstång, modifierad potatisstärkelse, aromer, emulgeringsmedel (E472e), salt, vitaminer (riboflavin (B2), B12, D2), jod, färgämne (karotener), förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl), syrningskultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. Innehåller havre 4 %.
* Ämnen som kan orsaka allergier eller intoleranser har markerats
Valio Oddlygood® Bake & Dessert 200 g vanilj
6408430141388