Indonesien -
yoghurt med citron och ingefära 2%

Indonesien är känt för sitt stora utbud av härliga frukter. En plats som inspirerat oss till att ta fram denna yoghurt. I de indonesiska hemmen konsumeras ofta superdrycken Jamu, en mytomspunnen kombination som bland annat innehåller ingefära och citron. Det är också dessa två frukter vi använt för att skapa vår underbara yoghurt. Smaken får dig att njuta fullt ut och drömma dig bort till någon av Indonesiens vackra öar.

Näringsvärden: 
  Per 100 gram
Energi 308 kJ / 73 kcal
Fett  2,0 g
    varav mättat fett 1,2 g
Kolhydrat 9,8 g 
    varav sockerarter 9,6 g
Protein 3,4 g
Salt 0,10 g
Vitamin D 1,0 µg (20 % av DRI)
Vitamin B12 (Kobalamin) 0,4 µg (16 % av DRI)
Kalcium 120 mg (15 % av DRI)

DRI = Dagligt referensintag.

Ingredienser: 

Högpastöriserad mjölk, vatten, socker 5,6%, citronjuice från koncentrat 0,9%, citron 0,4%, modifierad majsstärkelse, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl), färgämne (kurkumin), malm ingefära, aromer, laktasenzym, syrningskultur och vitamin D. 


Populära avdelningar