Helans krämiga veganska pasta

Helans krämiga veganska pasta

Helans krämiga veganska pasta

Helans krämiga veganska pasta

Här är recept på en krämig, enkel och snabb vardagspasta. Dessutom helt växtbaserad och innehåller grönkål som både är nyttigt, krispigt och gott. Toppa pastan med vårt växtbaserade alternativ till ost, Italian Style. Den är riven och påminner i smak och konsistens som en riven parmesanost. Väldigt gott!

2 Portioner
15 min
11 rating

Ingredienser2 Portioner

200 g
Pasta
250 g
Tomater
100 g
Grönkål
4 st
Vitlöksklyftor
½ st
Citron
2 dl
1 ½ dl
½ dl
1 dl
Pastavatten
1 tsk
Vitlökspulver
1 tsk
Lökpulver
1 krm
Citronpeppar
2 krm
Salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär bort den hårda stjälken från grönkålen och hacka grönkålen. Stek grönkål i olja tillsammans med tomaterna. Fräs vitlöken och pressa därefter i saften ur citronen.
  3. Tillsätt Oddlygood® Sojadryck, Oddlygood® Dream Fraiche, Oddlygood® Grand Italian Style och pastavatten. Ha därefter i vitlökspulver, lökpulver och citronpeppar.
  4. Lägg i pastan och smaka av med salt. Toppa med mer Oddlygood® Grand Italian Style och servera!

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.