Ingredienser

1 portioner

Hemmagjord leverpastej

Hemmagjord laktosfri leverpastej med grädde

Beskrivning

Ingredienser

1 portioner

Gör så här:

  1. Skala och finhacka löken. 
  2. Skär levern i bitar och skär bort eventuella hinnor. 
  3. Stek löken i smör och tillsätt lever och rör om. 
  4. Salta, peppra och strö över timjan. 
  5. Stek i stekpanna med smör. 
  6. Låt sjuda i 5-6 minuter och stänk över vinäger och calvados, låt sjuda på låg värme tills levern är genomstekt. 
  7. Lägg i matberedare och mixa samman med grädde, ha i mer grädde vid behov. 
  8. Smaka av med salt och peppar och servera gärna med inlagd gurka. 

Foto av Annika Broman.

Skriv en kommentar

Obligatoriska fält är markerade *

Kommentarer på Hemmagjord laktosfri leverpastej med grädde

Mana skriver:

Detta låter jättegott! Hur
Detta låter jättegott! Hur länge håller det i kylen? Och kan man frysa det?


Populära avdelningar