Ingredienser

4 portioner

Pilgrimsmussla med vitryffel

Beskrivning

Ingredienser

4 portioner

Gör så här:

  1. Koka blomkålen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och häll i grädden i kastrullen. Mixa slät med hjälp av mixerstav. Smaksätt med vin och grönsaksfond och låt sjuda några minuter, rör i crème fraiche och smaka av med salt och svartpeppar.
  2. Halstra musslorna i grillpanna så att de får färg på båda sidor, salta och peppra. Håll ev varma i ugn på 70-80°C om du vill tima såsen.

Lägg lite het sås i botten på en uppvärms tallrik, lägg i båda musslorna och stänk över tryffelolja. Garnera med vattenkrasse och lite malen cayennepeppar.

Foto: Annika Broman

Skriv en kommentar

Obligatoriska fält är markerade *

Kommentarer på Pilgrimsmussla med vitryffel


Populära avdelningar