Therese Lindgrens veganska snabba efterrätt

Therese Lindgrens veganska snabba efterrätt

Therese Lindgrens veganska snabba efterrätt

Therese Lindgrens veganska snabba efterrätt

Här är Therese Lindgrens recept på en god och supersnabb efterrätt gjord på Oddlygood Bake&Dessert och Easy Whipping på toppen. Enklare och godare blir det inte!

2 Portioner
10 min
00 ratings

Ingredienser2 Portioner

1 st
Äpple
½ tsk
Kanel, mald
6 st
Digestivekex
2 dl
1 dl
1 msk
Olja till stekning

Gör så här

  1. Börja med att skära äpplen i små, rektangulära bitar
  2. Stek sedan äpplena på medelvärme i olja, tillsätt kanel
  3. Lägg digestivekexen i en plastpåse alternativt mortla dem så att de blir till smulor
  4. Varva sedan kexsmulorna med Oddlygoods Bake & Dessert och kanelstekta äpplen
  5. Vispa Easy Whipping och klicka på toppen av efterrrätten.
  6. För extra festlig servering kan du toppa din efterrätt med färska eller torkade ätbara blommor

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.