Ingredienser

4 portioner

  • 40 g dill
  • 3 g vitlök
  • 175 g olivolja
  • 150 g grovriven, lagrad prästost
  • 30 g rostade hasselnötter
  • 20 g champagnevinäger eller vitvinsvinäger
  • 30 g grovhackade, rostade hasselnötter
  • 1 pkt Valio MiFú® gryn Naturell
  •     babyspenat (till servering)
  •     grönsak i säsong (till servering)
  •     riven prästost (till servering)
  •     rostade hasselnötter (till servering)

Urban Delis pasta med Mifú gryn Naturell istället för kyckling

Beskrivning

Ingredienser

4 portioner

  • 40 g dill
  • 3 g vitlök
  • 175 g olivolja
  • 150 g grovriven, lagrad prästost
  • 30 g rostade hasselnötter
  • 20 g champagnevinäger eller vitvinsvinäger
  • 30 g grovhackade, rostade hasselnötter
  • 1 pkt Valio MiFú® gryn Naturell
  •     babyspenat (till servering)
  •     grönsak i säsong (till servering)
  •     riven prästost (till servering)
  •     rostade hasselnötter (till servering)

Gör så här:

  1. Börja med att göra dill- och hasselnötspeston. Mixa dill, vitlök och olivolja grovriven prästost, rostade hasselnötter och vinäger. Mixa igen och tillsätt sedan mer rostade hasselnötter och ett paket Mifú Naturell. Koka nu din favoritpasta, häll av vattnet och blanda den varm med peston.

  2. Servera direkt med sköljd babyspenat, någon grönsak i säsong och toppa med lite riven prästost och rostade hasselnötter.

Skriv en kommentar

Obligatoriska fält är markerade *

Kommentarer på Urban Delis pasta med Mifú gryn Naturell istället för kyckling


Populära avdelningar