Vegansk brownie

Vegansk brownie

Vegansk brownie

Brownie behöver ingen vidare introduktion, det är varje chokladälskares drömbakelse. Ytan på denna veganska brownie är läcker med vaniljmarmorering och fräscha hallon.

14 Portioner
45 min
00 ratings

Ingredienser14 Portioner

200 g
Mörk vegansk choklad
½ dl
Rapsolja
2 dl
Socker
2 ½ dl
3 dl
Vetemjöl
1 msk
Kakao
1 tsk
Bakpulver
Salt

Garnering

1 paket
100 g
Hallon

Gör så här

  1. Smält chokladen försiktigt i mikron eller i vattenbad.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna till den smälta chokladen. Blanda degen tills den är slät.
  3. Bred ut i en ugnsform (ca 25 x 18 cm) klädd med bakplåtspapper.
  4. Skeda Bake & Dessert på ytan av degen och bred ut den slarvigt med en kniv, marmorera. Strö över hallonen ovanpå.
  5. Grädda i 175 grader i 30 min.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.